seym4 Haftadayız arkadaşlar magnezyum günde 6 içiyorum onunda etkisi olabilir mi? Çok uykusuz ve yorgun olsamda uyuyamıyorum.
deletedmom87894 seym4 daha erken bacım 12 bile olmamış😂gece 3 ten aşağı uyuyamam ilacın etkisi değildir
Bsradogn seym4 bu soru biraz yanlış olmuş. Hamile olupta uyuyabilen var mı acaba 😂😂 sağa dön olmuyor sola dön olmuyor 32+0 🤪🥴
ElfErk seym4 ben de uyuyamiyorum doktorum bitkisel bir şurup verdi ama bana misin demedi neden böyle anlamadim.. çok ileri de değil haftam o zamanlar da nasıl olucak hiç bilmiyorum
Kubra_elif_ahmet seym4 Boğaz ağrım var uyuyamıyorum tam uyuyorum çişim geliyor tekrar uyumaya yelteniyorum karnımdan gelen gurultu dan yatak sarsılıyor…. O bu derken saat 7yi geçti biraz uyusam 2 3 saat kontrole gitcem ama başım çatlıyor. Dert küpü gibi hissediyorum
seym4 Kubra_elif_ahmet hahahah yabancı değil durumlar bende son aylara girdim erken başladı her şey şimdide üşüttüm galiba dert üstüne dert kolay gelsin
Annesininbalii Ya kızlar bende de sürekli sağ kolu hareket ettirme isteği var beni çok huzursuz ediyor uyku arasında ne yapabilirim yaşayan var mı bunu
seym4 Annesininbalii bilgim yok bende olmadı ve de bacağı duydum ama kolu işk kez duyuyorum doktorunuza mutlaka sorun sıkıntılarınızı
seym4 MelekAlyaM bebek hareket ediyosa belki ondanda olabilir ya da hormon değişimleri bebğin büyümesi etki ediyodur