Bebek0000 Selin12- insallah artmaz bnm esimde uc dort lira icin degstrme dgerleride artar dior bilmiorum bakalim nestle cdden guzel ama son olur umarim bu fiyat
Selin12- Bebek0000 inşallah son olur gerçekten suyu çok güzel kalkıp ta 25 tl yapmazlar heralde gerçi bir hafta içinde fiyatı değişti
35lavanta Bebek0000 Böyle giderse toplu bikere paraya kıyıp arıtma taktırmaya sıcak bakıyorım hem daha sağlıklı sanırsam yani hem daha tasarruflu 😬
Civcivim000 Hepsiexpresste ilk damacana siparişine yüzde 50 indirim var kullanmak isteyenler olursa sanırım 2.3.siparişe de indirimler oluyor benim adresime teslimat olmadığı için faydalanamadım maalesef belki bir işine yarayan olur 😀
Selin12- Bebek0000 canım biz hayat suyu kullandık sonra suyu değiştirdiler sonra nestle ye geçtik denemek için kuzeyden aldık getirin suyu ve su da acı bir tat var
Bebek0000 Selin12- onu denemedim ama.bazi sular durdukca aciyor nestlede o yok bir hafta duruyor yine ayni ona yakin bi su buluruz ins
Selin12- Bebek0000 inşallah canım ben 2 senedir kullanıyorum nestle yi gerçekten açılacak filan yok inşallah daha da artmaz fiyatı
PrensesFiona Bebek0000 arıtıcı taktırma imkanınız varsa kesinlikle tavsiye ederim canım. Taksit taksit ödeme imkanı da var. Büyük kolaylık oluyor.