ssenademirr 35 haftalık hamileyim,kontrolümde doktorum bebeğin 10 gün geriden geldiğini kilo almasının gerektiğini söyledi önerdiğiniz kilo aldırıcı şeyler nelerdir hanımlar?
iremss ssenademirr yumurta süt muz yoğurt yulaf kaşar peyniri mevsim meyveleri mercimeeeek özellikle yeşil olan karbonhidrat ağırlıklı beslenmediğin sürece bebeğe yarıyo çoğu şey
FusunF ssenademirr canım ben 31 haftallıkken gittiğim de doktorum baban 1 hafta geri kilosu dedi ve havuç suyu tavuk kaşar ye dedi bende 3 hafta boyunca bunları yedim bende şeker yok ondan dolayı havuç suyunu söyledi sende şeker var mı bilmiyorum muz süt falan da tükettim dun kontrole gittiğimde haftasıyla uyumlu olmuş ve 1 kilo almış yanı 2600 olmuş
Ebru123- Cici bebe süt içtim ben düzenli baya faydasını gördüm birde muz kaşar peyniri bunlar çok iyi geliyor .
serpilctn ssenademirr muz süt kaşar yumurta tavuk kırmızı et meyveler bunları düzenli bi şekilde yersen kilo alır canim
Ecee_0661 ssenademirr Yumurta, peynir, yoğurt, süt, kefir, kaşar peyniri, muz , ceviz bunları kesinlikle tüket canım çok etkisini görursun.