Dugus1996 Şimdi doktordan geliyorum. 15+3 hamileyim bebeğin eşi aşağıda düşük riski olabilir dedi kanaman da olabilir dedi. Kendi doktoruma gitmemiştim. Kendi doktorum hiç böyle bişey demedi. Bebeğin eşinin aşağıda olup tekrar çıkan var mı
Havva8 Dugus1996 benimde asagda ayni 15 haftada dustu hala asada persembe gunu hastaneye yatisim olcak dogum icin hic kanama bise olmadi ama ayaklarini yukari dik iyi olur
Farketmezz Dugus1996 16. Haftada aşağıda dendi 28. Haftada çıkmıştı. Dikkat edin sizinde çıkar inşallah
umranozby Dugus1996 benimde 21 haftada yukarı cıktı canım riskli bir durum çok dikkat et kendine sürekli uzanmani tavsiye ederim en kısa sürede doktorunla irtibat kur ilaç falan başlayabilir geçmiş olsun
Ilknur911 Dugus1996 Benimde bebeğimin eşi aşağıdaydı sana söylenenler banada söylendi bekledik ama çıkmadı bende sezeryan olmak zorunda kaldım
Brcntyfr Dugus1996 benim asagidaydi ayni seyleri soyledi 1 ay sonraki kontrolde yerine gelmisti. yorma kendini ayaklarini uzat gezme iliskide yok.1 ay sabret ben bunlar hepsini yaptim ve cok sukur duzeldi.
Minnakkkk Benım de 18.haftaya kadar oleydı ama bu haftalarda normal cok ta endıselenme demıstı doktorum belkı de benı rahatlatmak ıcındı cunku herşey yasaktı bana ılıskı yolculuk ağır işler kanamalarım da olsa bazen hep yattım dıkkat ettım sımdı 27 haftalığım cok şükür normal.dıkkat edersenız eğer skntı olmaz dıye düşünüyorum Bıraz dıkkat sadece
Ilkgozagrimiz Dugus1996 bebegin esi buyudukce yukari cikarmis zaten banada demisti dikkatli ol agir kaldirma cok yorulma diye ama suanda normal durumda
ikizlerimveannesi 17 haftalık ikizlere hamileyim benim de bebeklerden birinin eşi çok aşağıda dedi doktor rahim ağzın zayıf ve kısa dedi ben de çok tedirginim yorulmak yolculuk yapmak yasak bol bol istirahat dedi ama ilaç falan başlamadı