Selen19 İlk gebeliğim 7 haftaligiz ve yemek yiyemiyorum kasılmalar ağrılar yan yatıp yemek yiyorum doymadan bulantim başlıyor benim gibi zor geçiren var mı bu yolculukta daha neleri göreceğim merak ediyorum 💕☺️
Esrabozkurtt Selen19 ah 6.haftada bulantım kusmalarım başladı nerdeyse 22.haftaya kadar sürdü inşallah dizin çabuk geçer 😍
Serapmehmet_19 Selen19 25+3 haftalığız bel ağrısı çok zorluyor bide kasık ağrılarım oluyor, bebeğin kafası yukarda ayakları aşağıda olduğu için çok vuruyo kasıklarıma onun dışında iyi gidiyo bugünüme şükür ama yavaş yavaş ağırlaşıyorumm
Derininannesi_ Selen19 18.haftama kadar kustum ne yesem cıktı bir süre sonra yiyemedim kokulardan bile midem kalktı asla yemek görmek istemiyodum sürekli ağlıyodum 🥺 su an 21 hafta bitiyor bulantılat bitti ama şimdi de uykusuzluk basladı
elifbzdmr28 Selen19 bnde sekiz haftaligim mide bulantısından doğru düzgün bişey yiyemiyorum aç aç kalkıyorum sofradan
altnbebek 7 haftamdayım sabah uyandığım vakit miğdem çok beter ama kusamıyorum herşey gözümde kararmış vaziyette hiç birşey yiyesim gelmiyor
Zeysezer Selen19 ben üç hafta yaşadım bulantı kusma çok değil ama onlar hiçbi şeymiş en zoru ağırlaştığında bence. 35 hafta bitecek ama ben de bittim. Diş ağrısı baş ağrısı burun tıkanıklığı hepsini uzun süre yaşadım iğrenç. Şimdi de gribim ya sabır diyorum 🥴
Selen19 Selen19 Allah hepimizin tüm annelerin ve gebelerin anne adaylarının yardımcısı olsun çok zor bir çok kişi aynı şeyleri yaşıyoruz sabır diliyorum hepimiz için kizlar 💕🤗