EdaHilal Merhaba sevgili anneler oğlum bugün 31 haftalık oldu. Doktor, kontrolümüzde 39 cm 1650 kg olduğunu söyledi . Kontrolden çıkınca herkes bebeğin zayıf olduğunu söylüyor , bu konuda ne yapabilirim ? Anne karnındaki bebeğe son aylarda nasıl kilo aldırabilirim ? Yardımcı olabilir misiniz ?
AlyaEkmen_ EdaHilal bebeğiniz haftası ile uyumlu gözüküyor doktor gerilik var vs demediyse insanları neden umursuyorsunuz sağlıkli şeyler yiyorsanız son haftalarda zaten hızlı kilo alıyorlar doktor gerilik var demediyse bence bu kadar takmayın kafanıza günlük yumurta kaşar ceviz süt ve meyve tüketimine dikkat edin protein alımınoz iyi olursa zaten sorun olmaz ❤️☺️
FusunF EdaHilal benle aynı kilodaymış 31 haftalıkken Benimde 1600 falandı 34 oldum dün kontrolüm vardı 2600 olmuş ben havuç suyu tavuk et kaşar yedim doktorum havuç suyunu Önerdi bana muZ süt falan da tükettim
EdaHilal AlyaEkmen_ evet doktor kötü hiçbişey demedi çok şükür ama çevrenin çok zayıf karnında çok az çıkmış vs demesi sanırım beni panikletiyor 🥺🙏🏻
FusunF Tugcevemercimek doktorum bana aldırıyor demişti valla ben 3 hafta içtim yedim almış 😊doktorum önerdi Zaten