mrv777 Merhabalar 😌D vit 4.91 bu kadar düşük olan var mı monovit D3 verdi sağlık ocağı kullanan var mı hamileler kullanmamalıdır yazıyor prospektüsünde bir de😒 ne yapsam bilemedim
OktayMeltemSahin mrv777 ben kullanıyOrum o damlayı öyle yazıyor ama kullanılıyor yine de doktorunuza sorun
Bekleyenler mrv777 bana aile hekimi verdi. İçerikte hamileler kullanmamalı yazıyor. Tedbir olarak yazılmış bence. Kadın doğumcum hiç bakmadı d vitaminime.ama sağlık Bakanlığı talimat vermiş hamileler de d vitamini ile ilgili aile hekimi dedi
mrv777 Minikus doktorunuza ya da eczaciniza danisarak kullanin diyor aile hekimi 9 damla kullan dedi ama dogum doktoruma sormadm henuz eksikligi daha da problem ama yukseltmem lazim
Ayvaaaaaa mrv777 benim de çok düşük sizin gibi, devit-3 verdi doktorum ama multivitamin kullandığım için günde 4 damla alıyorum sadece 😕
Peony Doktorun bana verdiği vitaminde de hamileler doktor kontrolünde kullanabilir yazıyor. Aslında yasak yani 🙄 Ocean kullanıyorum ben. Diğerleri yükseltmedi hiç günde 20 damla kullanmama rağmen. Direk ağız yoluyla alınanlar daha etkiliymiş kızlar. Suya çaya çorbaya koymamak gerekiyormuş.
Bskrt mrv777 benmde çok düşük her gün 10 damla alıyorum, doktorum özellikle sakın bırakma bebeğin kemik gelişimi için çok önemli senin depolarını boşaltıyor dedi