BusrAras- sukrannurkozan gamze yaparmı bilmiyorum ama peygamber efendimiz bi hadisinde hamile kadınlar ayva yiyiniz cocugunuz güzel ve salih amelli Olsun diye buyuruyor bi kaç yerde kalbe iyilik verildiğini kalp saglıgı içinde cok iyi geldigini olumustum 😊
esredn sukrannurkozan yapar yerken hatta popona dokun bebeğin poposunda bile gamze çıkar. her gün düzenli yenmeli aç karna bir orta boy ayva.
iremss sukrannurkozan ya alakası var mı bilemedm ama ilk gebeliğimde canm isteyerk yerdm kızım gamzeli
sukrannurkozan minikbebegim19 ama bu gerçek peygamber efendimiz hadisi şerifinde bahsediyor bebeğe güzellik ve güzel ahlak katacağını
sukrannurkozan esredn ben şuan 16 haftalığım akşamları gün aşırı genelde yemeye çalıştım bilmiyorum olacak mı
iremss sukrannurkozan ya belli periyotta yemedim canm çektikçe yedm bi de limonlayıp tuzlar yerdm canm öyle çekerdi aklıma estikçe yedm şmdi yine öyle aklıma geldkçe cnm istedköe yerm
gulsonmez27 Ben de gamzesi olur diye çok duydum..O yüzden ayva mevsimi her akşam ben de yemeye çalışıyorum limonlayıp.
sukrannurkozan iremss anladım canım bende aynı çok yedim hala da yerim limon ve tuzla inşallah benim kızımda hem güzel ahlaklı hem gamzeli ve güzel olur
cihangirinannesiii Gamze yüzdeki kasların düzensizliğiyle ilgili olan bir rahatsızlık olarak geçiyor ayvayla alakası yok
Bssrrr Valla olursa benim oglusumda olur gebeligimin başından beri günde 2 tane Ayva yiyorum belki daha çok. Mide yanmalari sagolsun sabah öğlen akşam gece yediriyor. Doğurunca yazarım buraya gamzesi varmi yokmu 🤣