AngeL- Kızlar sonuç kısmında sonuç geldi diyor özelde vermiştim ben testi ama sisteminde öyle yazıyo sadece nasıl öğrenebilirim hastaneyi aramadan ?
ebrusngl AngeL- Ovv baya çokmuş canım bende yaptırmak istiyorum 6 haftalık hamileyim pıhtılaşma olup olmadığını merak ediyorum daha önce kalp durmasıyla bi tane kaybım var devlet hastaneleri yapmıyor malesef
AngeL- ebrusngl ama kuzum benim sadece o değil kromozom testi vs hepsi var 10 tüp kan verdim. Sadece kan pıhtılaşması 1000 tl civarı galiba
ebrusngl AngeL- He anladım canım o zaman normal seninde daha önce kaybın var galiba ne çıktı peki testlerde
AngeL- ebrusngl henüz hiç bişey kuzum artık diğer testleri de beklicem sonrasında inşallah güzel haberler alırım
ebrusngl Azra57 Devlet hastaneleri yapıyor ama 3 tane kaybının olması gerekiyor yani tek düşükte bakmıyorlar bende yalan söylemek istemedim o yüzden mecbur özelde yaptırıcam
annesinin_beybisi ebrusngl saçmalığa bak devletten sağlık hizmeti alabilmek için 3 kez canımızın yanması mı gerekiyor illa.
ebrusngl annesinin_beybisi Hemde ne saçmalık neymiş her kadında düşük ve kalp durması gibi sorunlar çok normalmiş onlara ne oluyoki sanki onun psikolojisini biz yaşıyoruz