Hgmom1 Kızlar 2 gündür kasıklarım ağrıyor ve dünde ilişki sırası pembe bir akıntı geldi? Yerleşme kanaması mı acaba korktum
Hgmom1 Malikadir reglim cuma günü bende cuma günü gelmezse kan testi veririm diyordum şimdi kafam çok karıştı
Kahveli Hgmom1 yerlesme kanamasi icin tamda bahsedilen gunlerdesiniz. Ama inşallah öyledir. Vardır bebis 😇
Malikadir Hgmom1 Anladim cnm o zaman yerleşme kanaması olabilir. her itime karşı kan ver. hayırlısı olsun 🐣
Gizemgizem25 Bi erken gebelik testi alıp bak cıkar varsa benmde öyle oluyor gebe kaldıgımda pembe lekem geliyor ümit vermiş gibi olmayım ama insallah vardır :)
Hgmom1 Gizemgizem25 İnşallah vardır bizde çok istiyoruz göğüslerim de bir değişim var kasıklarım ağrıyor ama adet zamanı geliyor benim bildiğim sizin ne zaman gelmişti
Hgmom1 Kahveli ay inşallah inşallah bende araştırdım adet zamanı geliyormuş ama ilişki sırası olduğu için ondan korktum
Hgmom1 Kahveli merhaba dün gece gelmsiti pembe leke şimdide açık kırmızı geliyor ve kasıklarım çok ağrıyor gebelik olabilir mi ki ya test yapsam mi
Gizemgizem25 Hgmom1 valla ben adetimden 5 gün önce falan öğrenmiştim erken gebelik testi yapmıstım gece 2 de silik cıkmıstı bugünde geldimi hic pembe leke
Hgmom1 Gizemgizem25 Gizemgizem25 Ped koydum ortasını biraz doldurmuş birde siliyorum açık kırmızı geliyor ve kasiklarim çok ağrıyor hani gebeliğe ihtimal veriyorum şuan
Gizemgizem25 Hgmom1 canım açık kırmızı yerleşme kanaması olmaz ya pembe yada kahverengi olur ama yinde belli olmaz bizler doktor değiliz sonucta bi test yap bak istersen canım