limonlukekim0 Tubikiii melikşah in anlami ne. erkekler pek konuşmadigi icin duygu ve dusuncelerini bilemiyorsun cimbizla laf alman lazim 😂
Mihri-balim_ limonlukekim0 bizde oğlumuz olursa Ahlas koyarız demiştik ihlâslı olan anlamı aslında arapça ihlasdan geliyor çok güzel isim :) Ahlas halis olan demekti
limonlukekim0 Mihri-balim_ insallh oglunuz da olur koyarsiniz yine. anlamini duyan daha cok begeniyor. zaten isimden anlayan insan hemen anlamini soruyor. digerleri ise kafasina göre yorum yapiyor
limonlukekim0 Baykuss evet çok duyulmamasi da ayrica hosuma gidiyor. ilk oglumun adi eymen mesela begeniyorum ama herkes koydu. Ahlas i hem anlami guzel hem henüz cok koyan yok
Mihri-balim_ limonlukekim0 inşallah ya bazılarının kulağına hoş gelmiyor isim ama bence çok hoş alışık olmadıkları için butarz isimleri tuhaf geliyor
Linoosh limonlukekim0 ben ce siz bu isimden vazgeçeceksiniz içinize tam sinmiş olsa onay beklemezsiniz annelerden
Linoosh limonlukekim0 anlamı güzelmiş ama hem seslenmesi zor hem de ilk duyunca pek hoş gelmedi bana ah vah li isim ne bilim annesi senin içine sindiyse kimseyi dinleme biz insanlar böyleyiz 😅
limonlukekim0 Linoosh yok ya vazgecmicem. genel yorumlari merak ettim onlarda gayet iyi. yorumun icin tesekkurler🌸
Merve_kucuk limonlukekim0 Ahlas Soy isminizle de uyumluysa neden olmasın 🤗 Ama oğlum olursa karan ismini beğeniyorum ben 🥰