Burcusahinnn Kızlar 32+1 haftamdayım ellerimde ayaklarımda hatta burnumda bile ödem oluyor yüzük parmağımı sıkıyor. Tansiyonumu ölçüyorum hep düşük. Aynı durumu yaşayan var mı bu ödemimi ne geçirir öneriniz var mı
seddkilic05 Burcusahinnn haftamız aynı canım bende de var ama ne yaptıysam geçmedi su içmek yürümek felan fayda etmiyor
Ece003 Burcusahinnn bende bu gün fark ettim ayaklarım şişmeye başladı 😔yüzüm gözüm değil ama ayaklar başladı şişmeye daha şimdiden aşırı su içiyorum hareket desen tüm gün ayaktayım nasıl geçicek bilmiyorum
Hhilall37 Burcusahinnn 33 haftalık olduk bizde son 1 haftadır her geçen gün daha fazla ellerimde ve ayaklarımda şişlik oldu günde 3 litre su içiyorum en az bazen 4 bile oluyor ama ne fayda. Bi de ellerde uyuşukluk gibi bir his oluşuyor sanırım ödemden kaynaklı çok rahatsız ediyor beni
Moms14 Burcusahinnn benimde ödemim çok fazla olduğu için kadın doğum doktorum idrar tahlili istiyor, haftada bir protein kaçağı var mı diye, önemli bir şeymiş ödem de
Gizemydag Burcusahinnn merhaba canım benimde 32. Haftam ve iki üç gündür el ve ayaklarımda ödem olmaya başladı özellikle uykudan uyanınca
Burcusahinnn Gizemydag bende akşamları da aynı tansiyonumu şimdi ölçtüm 11 7 çıktı bilmiyorum neden oluyor🤷🏿♀️