35SD28 cesuranne teşekkür ederim. Hepimize şifa olsun inşallah. Doktorum ilaç olarak adlandırıp bu tableti verdi🧚
35SD28 Rumeysaasgin Amin inşallah 🤲 genç kızken ara ara olurdu benimde çok şükür kalıcı olmadı. Spor yapsanız fayda etmez mi?
Ceren_01 35SD28 sadece agrılar için değil bebek içinde faydalı magnezyum o yüzden kullanmanızı tavsiye ederim bende kullanıyorum
Ssultannnnn 35SD28 bende de geceleri oluyodu magnorm verdi doktorum kullanmaya basladigimdan beri azaldi gerci hic duzenli kullanmadim ya neyse 😂 bide doktorum hergun 1 tane sade soda ic demisti.
cesuranne Sade soda da magnezyum kaynağı olduğu için günde bir adet rahatlıkla içilebilir. Doktorum bana öyle söyledi, ben iki günde bir ya da her gün içiyorum
Rumeysaasgin 35SD28 denemedim ama malesef öyle bir şansım da yol zaten şuan 2 tane küçük oğlum var şimdi bir tane de kız geliyor tuvalete bile gitmek mümkün olmuyor ki bazen 😊
EsengulC 35SD28 ben doktoruma sölemiştim kramplarım başladığı zaman vermişti ama o zaman yok nasılsa diye içmedim ama bi kaç hafta sonra bi başladı ki kramplar anlatamam geveleri mahvetti beni şimdi 3 gündür içiyorum çok iyi geldi aksatmadan başla bence sknrasında zor geçiyo
Angel26 Hiç sevmiyorum karnımı çok şişiriyor kalçam çok ağrıyor yürüyemiyordum onunlamı etkili bilmiyorum ama birgün ara ile içiyorum kızlar
annelerdenbiri Rumeysaasgin merhaba, annemde de var ibrahim saraçoğlunun siyah hardal tedavisini uyguladı şuan çok şükür daha rahat isterseniz internetten bi araştırın kullanım şeklini Allah şifa versin 🌸
Annesininbalii Rumeysaasgin ya bende de gece sağ kolumda ve çok nadir de sağ bacağımda huzursuzluk oluyor gerçekten ço k sinir bozucu bir durum. Kalkıp bende yürüyorum evin içinde gecenin bir yarısı 😏😏😏😔😔
Rumeysaasgin Annesininbalii zaten sinir bozucu olan şey yatakta sabit duramamak, o an insan çıldıracak gibi oluyor gerçekten yaşamayan bilemez Allah herkese şifa versin inşallah 😔😔