Tomrishatun Fidan97 3 gündür gelmiyor namussuz kan testi negatif çıkmıştı pazartesi günü aklımda deli sorular yoksa vır kimyasal mi oluyor tekrar
Fidan97 Artık korkuyorum regl olacağım diye biraz daha beklemek istiyorum yinede ama bilemedim canım 😔
misslaviniaa Fidan97 ayni durum 2gun gecti regl agrilarim var..dun kahverengi akinti oldum.umudumu kaybetmeeye baslyorum tuvalete bile gitmek istemyorum regl gelicek deye
Erenediz Belki geç döllemedir belkide kimyasal gebeliktir canım iki gün daha bekle bakalım eğer regl olmazsan direk kan tahlili ver. Ben 5 6 ay önce gebelik belirtilerini yaşadım testtede hafif silik çizgi vardı ama 2 gün sonra cok sancılı adet oldum öğrendimki erken düşükmüş oluşmadan düşmüş ama şimdi hamileyim umudunu yitirme rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin en uygun olduğun zamanda.
misslaviniaa Erenediz @Fidan97 insAllah @Erenediz belkide gec dollenme oldugu icin boyle cikiyordur testim
yrhmdv__ Fidan97 necesen canim hesabimi deyismisem kecen ay qalmamisdim ama bu ay hamileyem..adetime 2gun qala test eleedim iki xett dusdu..dunende xestlenmeli idim xestelenmedim sadece beyaz axintim var..
mrkr Kızlar benim de ilk kez adetim 2 gün gecikti, ama test vermeye korkuyorum . Her ay ümitlenip regl olunca üzülüyordum çünkü . Sizce test vermek için biraz daha beklemeli miyim, yoksa test vermeli miyim çok beklemeden ?
yrhmdv__ mrkr ver adetin 1gun gecikse bile varsa cikar.bende daha adetime 2gun kala yaptim ckti..noldu sende naber imsAllah hamilesindir