Canan_1907 Merhaba 10 haftalık hamileyim sürekli burnum tıkalı geceleri uyuyamıyorum.doktorum okyanus suyu verdi ama fayda etmedi. Bu problemi yaşayan tek benmiyimmm😔
iremss Canan_1907 o haftalarda bnde öyleydm arada bi öyle olup düzeliyorm şey gibi burnum bile büyüyo gibi 😂
Bsrktl Canan_1907 gebelikte hormon artışından kaynaklanıyor. Bende de aynıydı yastığınızı biraz yüksekte tutabilirsiniz yada duş alıp yatın hafif sıcak su iyi geliyor
Derininannesi_ Canan_1907 alerjik rinit var bende toz alerjisi yani hamilelikte iyice arttı iliadin sprey kullanıyorum yoksa yaşayamam yani nefes alamıyorum resmen
Gulsurmeli Canan_1907 Ay benimde 20 den sonra başlamıştı illallah ettirmişti geçmiyodu hiçbir şekilde, doğumdan sonra geçti 😅😁😁
Canan_1907 @ iremss evett çok sinir bozucu ne yapsam geçmiyo bir iki kere illadin sprey kullandım o iyi geldi ama nette hamileler için sakıncalı olduğu yazıyo. Ne zaman geçti sizin.
Canan_1907 Bsrktl başlarda duş almak iyi geliyordu dediğiniz gibi ama şuan hiç fayda etmiyor🙄 teşekkür ederim yinede tavsiyeleriniz için🌺
iremss Canan_1907 şu an 12 haftadaym bu hafta iyiyim, ilk gebeliğimde de son aylarda olup doğuma kadar geçmemişti hiç nefes alamıyodm o zaman bnde mecbr iliadin kullanmştm
Canan_1907 @ Derininannesi_ çok geçmiş olsun zaten iliadin dışında hiç bir şey fayda etmiyo bu tıkanıklağa denemediğin şey kalmadı🙄
eusl Derininannesi_ bana da rinoclenil yazdı alerji doktorum ama kullanmaya korkuyorum bu alerji beni intiharın eşiğine getirdi 🤦🏼♀️ öksürük hapşırık burun akıntısı ne tat ne koku bittim tükendim artık geceleri uyanmaktan
Derininannesi_ eusl cocukluktan beri bezdim hayatımdan be bi sokakta oynayabildim ne bi tozlu ortama bağa bahçeye girebildim bıktım artık
boze94 Canan_1907 Deniz suyu bendede pek işe yaramıyo ya aile hekimine gittim bana imumax burun spreyi verdi bu doğal içerikli bi spreymiş bi fısta açıyo burnumu çok rahat ediyorum
bbnngg Canan_1907 25. haftadayım yaklaşık 2 aydır burnum tıkalı. Bu ara yavaş yavaş açılmaya başladı. Umarım sizinki uzun sürmez