minikbebegim19 Fırının içine kek döküldü alamadım yandı oda fırını fişe takıp ısıtıcam yağ çöz sıkıcam yeterli olur mu nasıl temizliyosunuz
PrensesFiona minikbebegim19 ısıtmadan yağçözle telleyince de çıkar sanki. Ben de fırında yoğurt patlatmıştım 🙈 yağçözle telleyince çıkmıştı.
MerveNur- minikbebegim19 valla ben 2 3 gün önce temizledim fişini falan takmadım azcık sıcak su döktüm yağ çözücü döktüm fırın kapalıyken rahat temizlendi
Hafize27 Sıcak fırına yağ çöz dikkat edin çok tıkar allah korusun fırına sıcak su koyun nemlensin buharlanınca öyle silmesi kolay oluyor
minikbebegim19 Hafize27 PrensesFiona Aag06 alcang MerveNur- ressamistanne Kızlaarrr çarpılacam diye korktum yaaaa Fırının altındaki demirler görünüyor yanıklarda onun altındaelim rahat girsin diye kaldırıyım dedim çat diye şartel attı ödüm yüreğim patladı amaninn niye öyle oldu ki yaa fırını ısıtacaktım
Aag06 bende burda bekleyim benim firin zeminide kabarik kabarik yanik spatulayla kazisam kazinir yani hayir temizleyemedigim icin firin her bisey yapmamda yanik kokusu geliyor cunku o zemin yanik telledim falan olmuyor
alcang Aag06 domol al kuzu fırın temizleyici spreyi var onun harika ötesi bi buluş çıkmayan senelik yağ kalıntısını bile çıkarıyo
Aag06 minikbebegim19 ahagzhxhsvzhgkiz ahahahahaha nasil yaaa anlamadim ben hahahahaha ulan yaaa birak kalsin oylr aman yaaaa firini batsin 😂bi an kebdimi hayal ettim kufur eder kapatirdim firini 😂
minikbebegim19 Aag06 Fırın bozuldu mu diye korkuyorum şuan 😂😂😂😂 ellemiyom zaten anaaa kokarsa koksun baaane
Aag06 minikbebegim19 he yaa aman bosver valla gonulsuz yapilan is boyle olurdu zaten benimkide yanik pek bulasasim da yok cok gozume batiyor ama temizlemeye pek niywtim yok demekki bebde denesen basima bu gelecek icimden gelene kadar dokunmayim😂
Selcann minikbebegim19 önce üstünden biraz kazır gibi alin. Ben ısıtıp domol kullanıyorum biraz bekliyorum siliyorum çıkıyor hemen.
minikbebegim19 Aag06 😂😂😂😂 doğuma az kaldı nasip olursa temiz oldu heryer Fırın çıktı başıma oda b. K oldu 😂 fişe takma diyenleri dinlemeliydim 😂😂😂
Aag06 minikbebegim19 haahhahahah ben fisi nasil sokecem acaba firin gomulu dolaba fis nerede bilmiyorumki dolabi sokmem lazim galiba😂