Heng Kızlarrr merhabaaa Ümraniye çevresinde önerebileceğiniz doktor var mıdır Gebeliğim henüz yeni bugün ilk defa keseyi gördüm 5+4 fakat düşük riskim var doktor da çok ilgisiz geldi bu sebepten önerilerinizii bekliyorummm
Minikanne123 Heng Çakmak Erdem Hastanesinde Ayşe funda demir bide Ayça özgürel bozkurt iyiler cidden canım
Tugbaemre Canım bende Ümraniye civarında oturuyorum özel Hisar Çamlıca hastanesine gidiyorum, Umut Hanım var çok memnunum ve onunla doğumum olacak inşallah 🤲 tavsiye ederim 😍
Heng Tugbaemre Umut hanımı bende gördüm yorumları falan çok iyi görünüyor onu değerlendirmeyi düşünüyorum
busraozgun Tugbaemre bende 15. Haftamdan beri Umut hanıma gidiyorum gayet memnunum 14 gün kaldı doğumuma
Prensesinibekleyenanne Ümraniye devlet elif hanım çok memnunum bende ona gidiyorum. yada pınar hanım hiç gitmedim ama yakınlarımdan giden var. Erdem hastanesi adalet hanımı da çok övüyorlar.
Tugbaemre Heng kaç aydır gidiyorum, memnunum🙏 33 haftaya geldik doktorumla. Değerlendir bakalım belki seversin doktor çok önemli…
Heng Tugbaemre Ümraniye de olmama rağmen biraz terste kalıyor ama galiba umut hanıma gideceğim inşallah 🤩