Gaye 28+1 haftalık oldum bugun muayenede daha fazla bekliyordum 1 kilo 6 gram dedi doktor günde üç yumurta,iki bardak süt,protein ye dedi sizce çok mu zayıf gününe göre
Okaradeniz Gaye benim de 1100 gram cikmisti canim bence abarti bi fark yok gozun korkmasin ki bana normal bi sorun yok demisti.
Maviii Gaye protein yumurta yoğurt et gibi beslenirsen hemen toparlanır canım üzme kendini, kahvaltıda yumurta yemez misin nasıl besleniyordun peki bu zamana kadar
Aysehatun Gaye 25+2 de 1 kiloydu benimki canım sende doktorun dediği gibi daha çok protein ağırlıklı beslen
Dml1234 Gaye canım hiç dert etme ama balık yagını yumurtanı sütünü yogurdunu sakın ihmal etme. İhmal etmezsen zaten kilo alacaktır.
Defnem_26 28+5 bizimde 1210 gram çıktı haftada 4 gün yumurta yiyorum arada süt iciyorun o mu fayda ediyor bilmiyorum
Gaye Nerdeyse her gün bir yumurta yerim, iki günde bir bardak süt içerim,ette haftada bi kaç kere iyi beslendiğimi düşünüyordum aslında çok şaşırdım
Gaye Maviii günde bir yumurta falan diyince üç bile yiyebilirsin dedi sütte iki bardak dedi içine nesquik falan koyabilirmişim otuz kilo aldırcak bana heralde
Maviii Gaye ahahaah, neyse şimdi kiloyu sadece bebeğinde düşün annesi 😊 doktorunuzun dediğini yapın kilo alacaktır 🤲
Yesimalmila Ayni hafta ayni gundeyiz benim de ayni. Bugun doktora gittim ozellille sordum gayet iyi haftasiyla uyumlu kilosu dedi. Doktorunuz neden oyle demis anlamadim.
Ecrininannesii Biraz az gibi sanki 🤔 benimkide bana az geldi bugun doktora gittim 6 aylik olduk ve 900 gram dedi
deletedmom507 Gaye 29+0da 1680gr gelişimi önde dedi sana da yoğurt öneririm vitamin pmega 3alıyor musın
tgcaty Gaye canım ğünde 3.4 kaşık pekmez iç sade soda tüket meyve süt yumurta bunlar toplar fazlasıyla ama cokta zayıf degl gbi ya bosuna canını sıkma
Sema166 Gaye 28+0 1,150 gram dedi banada zayıf gelmişti ama değil sonradan güzel alıyolar merak etme 35+1 2,965 gram dediler alıyolar hızlı hızlı korkma sağlıklıysa herşey yolundaysa mühim değil