Deletedmom_7 kemalim01 bugün adet olacaktım olmadım ama ben daha önce düşük yaşadığım için test yapmakta hiç acele etmiyorum. En azından bu ay bir biyokimyasal gebelik veya düşük olursa ben bunu öğrenmeden olsun.
kemalim01 Deletedmom_7 anlıyorum sizi benimde bir düşüğüm var onun sonrası için şuan bende tekrar çok istiyorum yarın sabah yaparım ben ya tekrar Allah gönlümüze göre versin inşallah hayırlısı hakkımızda
HaticeElmas Merhba benmde bat 12 ocak dha 3 gün var ama az önce koyu kahve rengi küçk bi akntı geldi devamı yok böyle olan var mı kahverengi akıntı yerlşme kanaması olabilir mi
Sinem-Akman HaticeElmas benimde 12 ocak bat’ımız aynı 😊😊 olabilir ama beklemekte fayda var kuzum 😊 bende tık yok halen beyaz akntım var 🤦🤦😂
HaticeElmas Sinem-Akman bnde de çok koyu leke gldi yarm saat oldu ama devamı yok adet gbi degl bilmiyorum ya içim sıkıldı sanki bi korktm
Sinem-Akman HaticeElmas yerleşme olabilir 2mizinde aynı gün heyecanla bekleyelim 😊😊 birbirimize yazalm burdan sonuçları belirtin var mı?