Deletedmom_7 Sinem-Akman daha önce bir gebelik geçirdim size tavsiyem gecikme olmadan gitmeyin en az 3-4 günlük gecikme olsun Bir de hiç gebelik testleri ile uğraşmayın baktınız üç dört gün geçti halen daha adet olmadınız gidip kan verin varsa kesin çıkıyor o zaman
Deletedmom_7 Sinem-Akman neden gecikmeyi Bekleyin diyorum Çünkü kişiye göre değişiyor bazıları bir hafta öncesinden öğreniyor bazıları var gecikme olmadan kan veriyor negatif çıkıyor sonradan pozitife dönüyor erken döllenme Geç döllenme diye bir durum var o yüzden yerinizde olsam gecikmeyi beklerim
Sinem-Akman Deletedmom_7 anladım aslında haklısınız şmdi gidip test yaptırıp var olup negatif çıkarsa üzülürüm sonra stres bebeğede zarar verir 😊 bekliyeyim o zamn hayırlısıyla 😊🤲 inşAllahhh vardır da boşa ümitlenmiş olmam 🤲😊
Deletedmom_7 mom130 çünkü bana da doktor vermişti bekarken progestani adet olmuyordum bir dönem. o zaman bir de bakire olduğum için vajinal alamiyordum ağızdan almıştım yan etkisi çok diye erken bıraktım bıraktığım gibi de adet olmuştum
Deletedmom_7 Sinem-Akman inşallah hakkınızda hayırlısı 🙏 ben ilk gebeliğimde 3 gün gecikme oldu 4. Gün test yaptığımda çıkmıştı🌼
Xsevgi63 Deletedmom_7 olur inşallah belli olmuyor ki hiç bende psikolojik olarak hep var hissettim aradım belirti ama bu ay öyle yapmayacağım.
Ozgeliko Deletedmom_7 bat 11 Ocak,geçen ay kimyasal gebelik geçirdim adetime 10 gün kala bel ağrısı,sivilcelenme ve bol akıntı olmuştu,şimdi 3 gün kaldı adetime hiçbir belirti yok bakalim
minikumutlar Ozgeliko geçen ay bende kimyasal geçirdim çok üzücü o gün bitmedi resmen küm ne derse ağlıyodum 2 gün kendime gelemedim 😔Rabbim bu ay benim gibi isteyen herkese nasip etsin her akşam yatsıdan sonra yasin-i şerif okuyorum çok dua ediyorum rabbim duyuyodur ben bu ay umutluyum yaa içimde bi his var Allahımın izniyle hamileymiş gibi hissediyorum
Xsevgi63 minikumutlar yok bildiğin adet bu kadar çok yerleşme kanaması olmaz herhalde ya birde çok kötü kokuyor midem bulanıyor değişirken hijyenime de dikkat ediyorum ama gitmiyor koku enfeksiyondan olabilir mi acaba
Xsevgi63 minikumutlar soğan suyumu denesem bilemşyırım ki bazıların da kist oluşturuyor diye duydum ikilemde kaldım
Ozgeliko minikumutlar çok gecmis olsun size de,gerçekten çok üzücü bir durum ilk önce heveslenip sonra kursağında kalması bende ağladım,ama vardır bunda da bir hayır dedim. Benim bu ay hiç umudum yok inşallah sizin pozitiftir 🌸
minikumutlar Xsevgi63 hayıt otu çayı iç canım adetliyken başla 10 gün iç hem hamileliği kolaylaştırıyo hemde içini temizliyo kist faln ne varsa