Bsrbsrrr Kızlar benim gibi balgam sorunu yaşayan var kı? Belki bilmem kaçıncı postum ama 16. Haftalığım hala geçmedi ve kusturuyo 🥴 bol su içiyorum ama yok sıcak bişey içsemde geçmiyor hiç bi türlü yok mu çözümü
Bebisiannesi Bsrbsrrr aynı problem bende de var canım çok şiddetli grip geçiriyorum aşırı öksürük var. Bugün aile hekimi önerisiyle kozalak şurubu aldım biraz rahatlattı istersen bir dene birde ballı zencefilli sıcak su iç
Bebiscann Bsrbsrrr ballı limonlu sıcak su iç canım sölebilir, pekmezli tereyağı iç birde; bir gazeteyi birkaç yerinden delip göğsüne koy balgama iyi gelir, göğsüne zeytinyağı ısıtıp sür canım
Nsms Bsrbsrrr Bende de aynı problem var grip falan da değilim ama sürekli boğazımda düğüm gibi duruyor ve yediklerimi de kusturuyor nasıl geçecek bilmiyorum. Çıkartmaya çalıştıkça içim dışıma çıkıyor 🤦🏽♀️
noktaninannecigi Bsrbsrrr 30 haftalık oldum ve hala geçmedi ve hala kusturuyor bazen malesef. Gebeliğimi 4 haftalıkken öğrendim o dönemde başladı ve devam ediyor malesef
Bsrbsrrr Bebisiannesi ben grip değilim burnumda tıkanmıyor anlamıyorum yani çok zorlanıyorum, zencefil taze zencefilden mi Yapıyosunuz nasıl yapıyosunız
Bebisiannesi Bsrbsrrr taze zencefili rendele sıcak suda kaynat sonra içine bal koy bir kaşık sıcak sıcak iç
Bsrbsrrr Nsms ay çok kötü biliyorum maalesef çözüm bulamadım, bir arkadasım hava makinesi kullanıyor rahatlatıyor diyo ama denemem lazım