Tugbabuglem58 Merhaba arkadaslar suan elimde bebek bezi indirim kodu var ve bez almaya calisiyorum ama bi türlü yapamadim karla odemeye tıkliyorum olmuyo bilgileri dogruda giriyorum promosyonlu urunlerde olmuyor mu anlamadim bilen varsa bilgi verirmisiniz
kalpatisi_ Tugbabuglem58 baby me bebek bezi ürünün de kullanıyosunuz değil mi? Çünkü sadece baby me markalı ürüne geliyor indirim kodu
Fnen Tugbabuglem58 canım ilk siparişimde bende de hep hata veriyordu, sonra eşimin telefonundan denedim oldu. Sizde o şekilde farklı hesaplardan deneyin isterseniz
Gecegunesi Tugbabuglem58 aynı alışveriş sırasında iki bezi alıp kodu kullanamıyorsunuz belkide ondandır iki ayrı alışveriş gibi yapmalısınız , akşam mağazadan aldım bende yine iki tane ama ayrı ayrı geçmek gerekiyor
Tugbabuglem58 kalpatisi_ hayir diger bez icinde 30 tl indirim gelmis ikisinide deniyorum kart sisteme kayitli bankalarimiza ait degil dedi baska kartlar denedim gene ayni dedi bilmiyorum ilk kullanimim olucakti
Tugbabuglem58 Fnen deneyim insalalh olur birde hani baby me bezi promosyonlu uaziyor ya ondan mi acaba indirim kodunu kabul etmedi
mekutlu12 Tugbabuglem58 e bebekte bu hatayı çok veriyo benim de daha önce kullandığım kart bi seferinde ne yaptıysam kayıtlı değil diyip durdu sonra eşimin kartından yapmıştım ancak öyle kabul etmişti
Barlas_mom Tugbabuglem58 yok canım yaa anlaşmalı olduğu bankalar var onlarla online alışveriş istiyor yani bende öyle diyordu bir kaç karttan denemiştik hatta
Barlas_mom Tugbabuglem58 Akbank finansbank ziraat bankası Halkbank yapıkredi bunlarla oluyor diye biliyorum vakıf denemiştik olmamıştı
Tugbabuglem58 Gecegunesi ebebek magzasindada bu kodlar gecerlimi yoksa sadece online islemlerdemi gecerli
Tugbabuglem58 mekutlu12 e bebek musteri hizmetleri varmi ya arayipta halletsem iyi olur malum bezler almis basini gidiyor
Tugbabuglem58 Fnen yakin evimin yaninda avm var ebebek magzasi yeni acildi ben sadece online aliniyor diye biliyordum
Gecegunesi Tugbabuglem58 alabiliyorsunuz gidip kendiniz alın daha iyi biz ilk geldiği zamandan beri kodları kullanıyoruz sanırım 8 tane bez aldık böyle indirimli , 10/15 tl ödedik sadece her defasında