Dilara0606 Midem yaniyo ve midem bulaniyo acıktım da hafif ne yapabilirim kizlar Lütfen yardim edin 21+3 haftalık hamileyim
ruhanadagdelen Dilara0606 patatesle yumurta haşla ez çatalla tuzla ye. Ben kustuğum zaman hep onu yiyodum bi midemi rahat tutan oydu. Yağsız falan hafif bişey
Hlt-seyma21 Dilara0606 patates haşla tuzla ye mide bulantısını tık kesiyor ben öyle yapıyordum bir de hafif bir yoğurt çorbası demeyebilirsin
Fatma_4224 Dilara0606 gaviscon yada rennie kullanabilirsin canım doktoruna yazıdrmana gerek yok eczane den alabilirsin hamileler kullanabiliyor
Dilara0606 mucizegebelik6 dokrora henuz gitmedim zsten bu hafta başladı ama hafif ne yiyebilirim acaba oneriniz varmi
mucizegebelik6 Dilara0606 soguk süt iç muz ye iyi gelir ben oyle de deniyorum ama cok yoğun yanma olunca malesef tek çarem gaviscon oluyo😵💫
ruhanadagdelen Dilara0606 doktoruna söyle muhtemelen PRİLAM DR yazıcak reçetesizde alabilirsin 80 tl civarı ilk baştan kullanıyorum zararı yok dedi. Ama reçeteyle 10 tl falan tutuyo