Eminekelesogz 8 haftalik hamileyim doktor progestan onerdi kasık agrilari icin fakat agrilarim gecti kullanmasam mi boyle basindan gecenlerden fikirlerini bekliyorum guzel annelerim 💐
MerveeD Eminekelesogz Progestan bebeğin tutunması ıcın kullanılan bır ılac bence agrınız gecse bıle kullanın doktorunuz bırak diyene kadar devam edin
gzdcbn92 Eminekelesogz doktor birakmani söylemeden birakma kesinlikle.3 kuyu kullandim ben çok şükür son kontrolde kesebilirsiniz artik dedi oylelikle 12+3 de biraktim
1631papatya- Eminekelesogz ben gebeliğimin ilk 4 ayı kullandım düşük önlüyor benim riskim vardı sonra geri biraktım şu an 7. Ayımda geri başladım erken doğum riskimden dolayı. Bence sende doktorun bırak diyene kadar bırakma canım☺️
1busbus Eminekelesogz merhaba bende kullandım hemen hemen 10 haftalık olana kadar bende çok şükür ne kasık ağrısı ne de düşük riski vardı ama doktorum önerdi sağlıkla tutunmasını sağlıyor vs kullanıp kullanmamak sana kalir dedi faydalarını anlattı bende kullandım sizde kullanın derim bebeğin yerleşmesi için gayet iyi
[silindi] Ben de kullanıyorum. Doktorunuz bence bırakın diyene kadar devam edin ne olur ne olmaz dikkat etmek lazım.
kendincebirii Eminekelesogz benimde ilk gebeliğim düşük olmuştu önlem amaçlı progestan fitil olarak kullandım geçen hafta kontrolümde doktor bırakabilirsin dedi fakat dün belim çok ağrıyordu tekrardan kullanmaya başladım bu sefer sabah akşam ağrın olursa kullan çok ağrırsa da gel dedi doktorum 💓