Beyzamutluu Bebegmbenm hayırlı olsun 🌺❤️🎉ben ıkınamam çocuk kalır diye korkuyorum nedense 🥺😂 böyle bir şey var mı yoksa ıkınma kendiliğinden geliyor da becerebiliyor muyuz nasıl bir sey
Bebegmbenm Beyzamutluu teşekkür ederim 🙏🏻 ıkınma kendiliğinden geliyor büyük tuvalet yapacakmışsınız gibi bir his inanın en kolayı o
Beyzamutluu Bebegmbenm abartildigi kadar korkunç bir şey değil yani normal doğum dimi. Ben coook korkuyorum yaklaştıkça rüyalarıma girer oldu.🙄
PrensesAnnesi4 Bebegmbenm Masallah canim gozunaydin olsun ♥️ benimde ilk kizimda ne sanci ne nisan ne su gelmisti kontrole gittim 4 cm aciklik vardi
rabiamustafa Bebegmbenm maşallah canım Allah analı babalı büyütsün🙏 ama nasıl yani nişan su hiç belirti sancı hiç bişy olmadan 3cmle doğumamı aldılar nasıl oldu 😵
Haticeekiz Bebegmbenm harika maşallah allahım cok mutlu oluyorum boyle hikayeleri okudukca açılmanız artarken cok agrı oluyor mu yada siz hissettiniz mi doguma kadar yaptiginiz hareket vs bisi oldumu🌸
kubra3rkan Bebegmbenm vay be, bu kadar kolay mı? Bence siz çok şanslıymışsınız 😊 devlette mi özelde mi doğum yaptınız? Dikişiniz var mı acıyor mu ne durumda ?
Mmediha Bebegmbenm çok geçmiş olsun. Ben de 36 haftalığım. Sancıdan değil ama çıkış anından çok korkuyorum. Oradan bebek çıkabileceğini aklım almıyor. Bebek aşağı indiğinde Dayanılmaz olur diye düşünüyorum.