mervebuglemtkn evet 3 sezeryanim da estetik dikiş, sakin olup hemşire ve anestezi uzmanını dinlersen daha az ağrı olur, 2 genel anestezi ve 1 spinal sezeryanim var, size spinali tavsiye ediyorum, genel anestezi de uyanınca çok fazla ağrı hissediliyor, spinal de ise bele vurulan iğneyi hiç hissetmedim, sonrasında belden aşağısı uyuştu zaten beni uzandırıp önümü örtüp biraz bekleyip başladılar, kestiklerini anladım ama hissetmedim, kalemi eline sürtersin yaa öyle hissettim o kadar, bebeği karnimdan çıkarırken bi basınç oldu ve midem bulandı, yanımdaki hemşireye an ve an bana olan herşeyi anlattım, midem bulanıyor baskı oluyor dedim hemen koluma bağlı olan seruma mide bulantısı ilacı ve sakinleştirici verdi ve rahatladım zaten sonrasında bebeğin sesini duydum yüzünü gördüm ağlamaya başladım, bebeği tam karşımda muayene edip giydirdiler, getirdiler öptüm kokladım, ameliyat esnasında başını çok sağa sola çevirme, sonrasında baş ağrısı oluyor, ben sadece sağ tarafa doğru durdum bütün ameliyat boyunca, dikiş atıldığını hissettim ama ağrı asla hissetmedim çekistirme hissettim o kadar, bebeğimi babasına götürdüler ve ben yanımdaki hemşirelere konuşup gülerek odama gittim, gider gitmez kolumun altına yastık koyup bebeğimi emzirdim öptüm, ameliyattan 1 saat sonra ağrı hissettim ve hemen hemşireyi çağırdım ağrı kesici verdiler, spinal benim için çok güzeldi, bol kahve içtim baş ağrısı olmaması için, hırkamı hiç çıkarmadım, ilk kalkış 6 saat sonra oldu ve ağrıdı, ilk kalkıştan sonra hep annemin yardımı ile kalktım gezdim bebeğimi emzirdim, kayısı hoşafı içtim ve ameliyat olduğum gece gazımı çıkardım, ertesi gün bebeğimi alıp eve geldik kapıya kadar yürüdüm ☺️