Kvser Yagmur05 çok korkuyorum çok zor bir bekleyiş 🙏🏻🥺 inşallah sabah adet olmam da hayırlısıyla bende anne olurum 🍀 gögüs ucumda bir şey yok ki ama gögü ucu hassasiyeti var 10 gündür bakalım artık
alonee Hgmom1 bende 5+2 yim koyulaşma henüz yok ama aşırı şiş vs uçları acıyor kabarcık çıktı normalde adet günümden önce olur bu sefer geçmeyince anlamıştım hamile olduğumu
alonee Hgmom1 adetten iki hafta önce kahverengi leke gelmişti sadece bi kere yerleşmeydi büyük ihtimalle
Hgmom1 Kvser vardı beyaz akıntı da gelmişti şimdi pembe geldi yarın kan tahlili vercem.. internette 3 4 gün geçsin diyor ama nasıl dayanacam🥴
Kvser Hgmom1 yerleşme kanaması olabilir canım sanırım erken yumurtlama olup döllendi o yüzden hemen gelmiş olabilir
Beybisininannesi Hgmom1 hayır çok sonradan oluşmaya başladı o karalık.. hatta hala çok koyulaşmış değil
Aslanmom1 Hgmom1 Koyulaşma çok değil ama benim halka kısmı baya genişledi ve uçlarına dokunamıyorum resmen acıdan 🙄 Bir önceki hamileliğimde de böyle olmuştu şimdi regliye 1 hafta var yine aynı belirtiler…
Kvser Hgmom1 benimde 21 Aralık ve 23 aralıktı inşallah vardır canım sabah benim adet günüm çok korkuyorum 🥺