tazeannecik1 benimmdunyamm Valla adamın zevki en son düşüneceğim şey canım, benim için hangisi sağlıklıysa ben o şekilde doğum düşünüyorum ve normal istiyorum çünkü çabuk toparlanmak istiyorum sırf kocamın zevki azalır düşüncesiyle sezaryena girmem anca sağlıkla alakalı bir şey olması lazım
Tazeanne0134 benimmdunyamm ya illa ki genişlemez ama sezaryenden sonra da genişleme oluyor 🤷🏻♀️ bende bilmiyordum doğumdan sonra öğrendim
berram41 benimmdunyamm hayır aksine ilk kız gıbı oluyorsun benım doğumdan sonra oyle olmustu asla genısleme olmadı esim hatta ne yaptılar sana tekrar mı diktiler kızlıgını deyıp gülmüştü :)
NeseA Vallah 3 normal doğum yaptım çok affedesiniz krem kullanmadan yapmıyorum o kadar dar yani eşimde hiç öyle genişlemiş falan demedi şimdi dördüncü gebelik inan kız gibiyim onların eşleri bence kendilerini kandırıyorlar..
butterfly4 @benimmdunyamm benim de çok dar, ilk normal Doğum yaptım hiç bir genişleme vs olmadı, aksine biraz açılsın diye bekledim ilişkide bile zorlanıyorum, ama hala dar ben hala zorlanıyorum. Şimdi ikinci bebeği bekliyoruz bında ben olur bilmem