Hhilall37 Kubraakk benim önceki kontrolümde 1 hafta öndeydi doktor bu önde olması bişey ifade etmiyor genetik faktörler de etkiliyor. Bizim için sağlığı önemli demişti
Kubraakk Hhilall37 mesela 20 haftalıkken 1 hafta önden gidiyor dedi onu bile normal karşılamadı sonradan haftasına uyum sağladı başka doktora gittim bana 1-2 hafta geride önde olması normal kabul edılıyor dedi kendı doktoruma söyledim bunu o kabul etmıyor
Hhilall37 Kubraakk memnun değilsen devam etme onunla. Kilo algısını yaratmak hiç doğru değil senin üzerinde baskı oluşuyor. Hepimiz aynı kiloda mıyız ki bebeklerimiz olsun. Birde pozisyonuna göre de eksik yada fazla çıkabiliyor. Siz iyi olun sağlığınız iyi olsun önemli olan bu. Bide hamilelikte zaten hormonlar tavan
Melek__55 Bel ağrıları arada bir vajina ağrısı batma hisi başladı 33 girdikten sonra 🤕onlar hariç iyi gidiyor sağlıkla kucağımza alalım hepimiz 😙
Kubraakk Hhilall37 gitmek istemiyorum ama son 1 ay kaldı hanı doktor değiştiği yapsam daha çok pişman olurmuyum diye düşünüyorum aynen sağlıklı olsun da doğduktan sonra da zaten bebek kilo alıyor ama resmen baskı yapıyoe haftaya tekrar çağırdı üzerimdeki psikolojik baskıyı anlatamam yani
Clementinee Kubraakk canım pazartesi 33. Haftamda gidicem en son 31 de gittim 1. 375 gr dı benm kızımda kilosu öyle çok değil benm doktorumda doğum kolay olur kilolu bebek sağlıklı bebek demek değil diyor. hiç takılma bence kilosuna
Kubraakk Clementinee normalde hayatta bu zamana kadar takılmadım taki 30 haftadaf sonra başladı kilo algısı yaratmaya doktor ondan dolayı da insan ister istemez kafaya takıyor
Aysee_35 Kubraakk benim 32+0 da 2034 gr Dı normal dedi ama bir hafta önden gidiyor o da şekerden dolayı, eger 3500 ü geçerse sezeryan derim sana dedi
Hcrklk123 Aysee_35 merhaba şekerden dolayı demişsinizya dikkatimi çekti.Bende de var şeker insülin başlamadı dr.Diyet yapıyorum 25. Haftadan beri herşey yolundaydı yürüyüşte yapıyordum.Ama 30 haftayı geçince sanki daha ilerledi ve ölçümlerim yüksek çıkıyor.Haftaya gidicem ama önerdiğiniz bir şey varmı?Siz nasıl ilerliyorsunuz
Kubraakk Aysee_35 ilkten herşey normal gidiyor yolunda diyor ve sonradan da kilosunu beğenmedim iyi beslememişsin bebeği diyor bune demk yani ne demeye getiriyorsa doktor ağlayarak çıktım yanından
Aysee_35 Hcrklk123 valla ben diyetisyene gittim yasaklı liste verdi yolladı. Olabildiğince uymaya çalışıyorum işte. Bir hafta önden gidiyor dedi doktor bana. Sabah akşam kan şeker takibi yapıyorum. İnsilün kullanmıyorum ama doğuma kadar takip ve diyet dedi doktor. Olabildiğince yürümeye çalışıyorum. Ama büyük ihtimal sezeryan olacak benim sanki cünkü kilosu ileride
Hcrklk123 Aysee_35 benimde öyle iki hafta önden gidiyor.Benim zaten sezaryen inşlh şekerde insülin kullanmadan bitirirm.Sezaryende olun hem benim üçüncü olacak sağlıklı olsunlarda
Hhilall37 Tomrisumay61 bizimki de kız olcak sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻 🙏🏻 hastane çantanızı hazırladınız mı kış bebeği olunca onu da mı koysam bunu da mı koysam üşür mü acaba diye diye hazırladım 🙈
Tomrisumay61 Hhilall37 Amin inşallah :) Bugün daha ütüleri bitti:) Çantayı haftaya hazırlayacağım herhalde ama 2 hastane çıkışı 2 tulum 1 de alt üst takım koymayı düşünüyorum ki hepsi kullanılmaz:) Eve geçerken kullanmak için bir battaniye koyacağım kalın. Hastane için ince battaniyeler yeter herhalde. Hastane sıcak olur zaten ama Gebe okuluna gidiyorum oradaki ebe başını koruyun yeter diyor. En çok oradan üşürlermiş :) Bu gidişle ne bulsak koyacağız :) Ona alacağım diye kendime almadığım şeyler var daha :)
Hhilall37 Tomrisumay61 ben de 3 takım koydum alt üst eldiven beresi olan, 2 penye battaniye, 2 müslin örtü, 1 nohut battaniye, eve gelirken üşümesin diye polar tulum almıştım çok kalın değil ama sıcak tutar onu koydum. Sağlıkla gelsin minik civcivlerimiz
Gul27- Kubraakk zor surec nefes darlıgı artık çok cabuk yorulmalarım oluyor akşam olmasını ıstemıyorum artık bacak kırapları maf rdıyor benı kemıklerımın ıcıne kadar sızlıyor sızdede oluyormu boyle bırsey sadece sag yada sol tarafa yatmak yoruyor bır sure sonra sırt agrısı olusuyor gun sayıyprum artık rabbım kolay gecırsın hepımızkını inşallah saglıkla kucaklarımıza almayı nasıp estın rabbım 🤲
Kubraakk Gul27- amin inşallah canım yani bende de oluyor bel ağrısı sırt üstü yatamıyorum o zaman daha çok ağrıyor baskı oluyor sağa sola dönerken zorlanıyorum ve benle beraber eşim de uyanıyor 😃 az kaldı ya inşallah sağlıkla kucagımıza alırız yavrularımızı
Hhilall37 Kubraakk devam ederseniz de canınızı sıkmayın hamilelik zaten zor bir süreç fiziki ve psikolojik. Sağlıkla kolaylıkla kavuşursunuz inşallah en önemlisi bu🤗🙏🏻
Gul27- Kubraakk inşallah canım benım benımde oyle ben uyanınca eşimde uyanıyor 😊bel agrısına katlanıyorumda gece bacak kramplarım cok olunca ona dayanamıyorum sendede oluyor mu pekı