Alenacyln Tazeanne0134 Merhaba ben gittim memnun kaldım 2 doktor vardı ilk ikili test için Ebru hanımdı sanırım ona gittim detaylı da Ebru hanımın programı bana uygun olmadığından Erkek bir doktor vardı ona gitmiştim ikisinden de memnun kaldım
Tazeanne0134 Teachermomyy ben ilk gebeliğim de ebru hanıma gitmiştim şimdi orda mı değil mi bilmiyorum ama
Tazeanne0134 Alenacyln bende ilk hamileliğim de oraya gidiyordum drum yasemin hanımdı detaylı içinde ebru hanıma gitmiştim bende çok memnun kalmıştım o drdan hâlâ görev yapıyor mu bu hafta ya da haftaya hafta içi gidecem de
Teachermomyy Tazeanne0134 ben ikili testimi ebru hanimda oldum ama risk olmadigi halde korkutmustu beni, bilemiyorum detayliya gider miyim. Fiyati ne kadarmis detaylinin?
Tazeanne0134 Teachermomyy eğer değişmediyse 650 canım yok valla banada tam tersi şuan herşey yolunda ama ilerleyen haftalarda ne olur ona bişe diyemem demişti
Mimik Ben gittim… 2 doktor vardi, isimlerini unuttum… Biri erkek biri bayandi, ben bayana randevu olmustum…
Tazeanne0134 Mimik ay inşallah biz yaptırdıktan sonra değişir bizde 15 ocaktan sonra gidecez 17si gibi Teachermomyy bizde 17sinden sonra gidecez