minibiri Mybabyyyyy bana aynı zamanda erkek denilmişti bir sonraki kontrolde 18 haftalıkken kesin kız oldugunu öğrendik :)
sanis Mybabyyyyy senin gibi 13+ 4 te erkek dedi 15 16 da gittim kız dedi o 2 haftada kendimi erkeğe alistirmistim şok oldum😅 ama inşallah sende öyle olmaz biraz daha bekle 16 17 de git hala erkek diyorsa oyle emin ol cnm
Mybabyyyyy gizemdmrak işte bende ondan korkuyorum şimdi alışveriş yapsam sonradan sürpriz olur mı diye 😄
__imtisall Mybabyyyyy banada ilk erkek dendi dün kızada benziyor erkeğinde dedi 16 haftadayım değişebiliyor alma bişey daha acele etme
Selda96 aysgl2305 arastirdigim kadar soyluyorum canim kafa yapisi kare olunca erkek yuvarlak olunca kiz oluyormus tahmin benimki eli ayagi duzgun saglikli olsunda onemli olan o
aysgl2305 Selda96 aynen öyle tabikide canım temennimiz o sağlıklı sıhhatli özürsüz ayıpsız oluşunda evlatlarımız
Hafize27 Değişebiliyor evet 15 haftalığım erkeğe benziyor dedi 4 hafta sonra randevum var kesinleşir heralde bi oğlum var kız istiyoduk ama hayırlısı saglıklı olsunda
NeseA Slakoyncu68 canım seni her cinsiyet postunda görüyorum sende benim gibi merak ediyorsun sen yine foto paylaşıyorsun ben onuda beceremiyorum . Içimden seninki erkek geçiyor hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻😘