Gisemmmm 505050 çikolata yiyip sol tarafınıza yatın karniniza hafif dokunun belki o zaman hareket eder yorulmussaniz eger hareket etmemesi normal ama hareket etmezse bence bi acile gidin
minibiri 505050 benimde özellikle o haftalarda ki hala devam. hafif kendi normal tempomun dışına çıktıysa bir sonraki gün hiç hissetmediğim oluyor.
Bebiscann 505050 sabahdan bu saate kadar hiç hareket etmemesi normal değil canım, sen bu gün hareketlimiydin ve hissetmedin bebeği, bi gidip baktır canım için de rahat eder
Bebiscann 505050 korkma canım sabaha kadar bekle tatlı bişeyler iç uzan hareket yoksa hastaneye git canım inşallah bişey yoktur
linamom 20.haftadayım benim de çok seyrek hareket ediyor geçen haftalar daha hareketliydi ama bu haftalarda gündüzleri çoğunlukla uyuyormuş geceleri uyanıyormuş ondan olablr korkma
linamom Bnde geçen gün üzüldüm niye hareket etmiyor dye gece su içmeye kalktım kıpırdıyodu 😊büyüyor ve gündüz çoğunlukla uyuyor dye okudum geçen gün
Mihriballim Tatlı biseyler ye su iç soluna uzan baktın hala oynamıyor azıcık karnını dürt rahatsız et uyansın yine hareket etmezse bı doktora gitmekte fayda var acile bile gitseniz bakarlar