Zzzzzz6565 ebrusngl canım ben dayanamadım gittim Elhamdulillah kalp atışını duydum Maşaallah güzel atıyor dedi doktor iğne ilaçlara devam dedi Demekki arada gelip gidebiliyormuş bu belirtiler sen de takılma rahat ol inşaallah sağlıkla kucağımıza alırız
ebrusngl Zzzzzz6565 Ohh çok şükür canım çok sevindim evet bu belirtiler bi gelip bi gidiyo çok garip benimde pazartesi randevum inşallah bende güzel haberler alırım
ebrusngl Zzzzzz6565 Canım belirtilerin geri geldimi benim mide bulantım devam ediyor ama bugün göğüs ağrım birden geçti çok korkuyorum yarın doktor kontrolüm var içim içimi yiyo psikolojim bozuldu
Zzzzzz6565 ebrusngl korkma canım benim de öyle olmuştu göğüs ağrılarım aniden geçmişti belirtilerimle birlikte ama sonra kalp atışını duyunca rahatladım olabiliyormuş gelgitli bir durummuş rahat ol canım kontrolden sonra buraya da yaz canım merak ettim
ebrusngl Zzzzzz6565 Gittim canım bugün doktora şükür bizimde herşey yolunda çok rahatladım şükürler olsun Rabbime
Zzzzzz6565 ebrusngl çok şükür canım sevindim inşaallah her şey yolunda devam eder sağlıkla alırız kucağımıza🤲🏻🤲🏻
Zzzzzz6565 ebrusngl canım benim belirtiler yine gitti iki gündür 8+3 haftadayım sen de durumlar nasıl iyidir inşaallah
ebrusngl Zzzzzz6565 Bende mide bulantısı göğüs hassasiyeti var canım mide bulantım artmaya başladı hatta ama merak etme bişey yoktur kalbini ferah tut doktor kontrolün ne zaman
Zzzzzz6565 ebrusngl inşaallah yoktur ya yine takıldım iki gündür belirti yok diye cuma günü gidicem inşaallah sen kaç haftalık oldun
ebrusngl Zzzzzz6565 7+6 oldum ama stres yapma geçende belirtilerimiz gitmişti şükür sorun yoktu yine öyledir inşallah