Bsradogn Ben 25 haftadan sonra başlamıştım odasına. Nokta bebe İstanbul diye ınstagramdan sayfa var bakarsanız. Takım aldım Syldz45
Serapcemre Syldz45 bencd bebek odası gereksiz:) büyünce yapılması daha mantıklı zaten yanınızda beşikte yatıcak benm kızım ıkı yaş olcak odasını hazırlayacam artk ve cok güzel olcak 😊
elaweannesi Syldz45 Trendyol garaj home canım ordan bakabilirsin ben kampanyada 1971₺ ye aldım 4000₺ ye yakın olmuş
Mervepera Syldz45 Kasım ayının sonlarında almıştım canım şuan 25+2 haftaligim hala gelmedi ama 2 hafta sonra falan gelecekmiş Çilek ten aldim
Deletedmom623737 Serapcemre Öyle ama ilerleyen zamanlarda her şeyin fiyatı uçuyor şahsen Odasına yaptırdığım montessori yatak 1600 den 2000 olmuş
Syldz45 Serapcemre yılı geçtim günden güne fiyat artıyor maalesef büyüyen beşiklerden alıp 5 6 yaşına kullanmayı düşünüyorum
Serapcemre Deletedmom623737 ha o konuda bir şey diyemem ya:) ben genç odası tarzındq alcam elbise solabı var ama komple almış olurm sonradan onu bunu al olmasın diyorm
Syldz45 Deletedmom623737 elaweannesi evet maalesef günden güne üzerine koyuyorlar o yüzden bir an önce almak istiyorym şuan 17 haftalık erken mi tam da bilemiyorum
Deletedmom623737 Serapcemre Bende sonra farklı bi masraf cıkmasın diye bebek odası gibi degil de daha cok yetişkine uygun bi oda yaptım yatak odası için küçük anne yanı beşiği Odası için de montessori yaptırıp şifonyer aldım 🤗
Serapcemre Deletedmom623737 hah en güzeli sürekli oda yapmaya güç mü yeter ben sadce işte kucuk masası kıtaplıgı mutfak dolabı kız için şeyler işte :) 5bin tutuo her ay birini alcam kızımın içinde kalmasın:)
Syldz45 Kubrailkan Kubrailkan evet bende düşündüm ama malzemesi nasıl bilemediğim için karar veremiyorum sunta lam biraz ince oluyor
elaweannesi Syldz45 ben o haftalar aldım walla geç geliyor zaten bazen sonra ona uygun perdesi halısı awizesi uyku seti derken bir bakıyorsun kaç haftalık oldun bile
Mervepera Syldz45 maalesef iyiki erkenden almisim tavsiyem bakin araştırın alın pat alınınca gelmiyo 🥴 gelince ona göre bide dekor edeceğim hemen perde hali avize mis anca yetişir 🙈