Kirmizibaslikligebe Kızlar psikoloji adına istiyorum sinirlerime hakim olmam açısından bi destek olursa daha iyi olur. Hormonal mi bilmiyorum ama bazı şeylere felan artık tahammülüm kalmadı özellikle kaynanama kalmadı kendimi zor tutuyorum
Bernako Kirmizibaslikligebe abraham maslowun insan olmanın psikolojisini önerebilirim. Eğitici tarzda isterseniz
Elika0 Kirmizibaslikligebe dört anlaşmayı okuyabilirsiniz. Bir de en iyi kitap kendi kendinize verdiğiniz sözlerdir ☺️ Herşeyin farkında olmanız muhteşem. Kendi kendinizi çok güzel eğitebilirsiniz.
Kirmizibaslikligebe Bernako çok iyi olur canım eğitici tarzda istiyorum. Öfke kontrolümü sağlayacak nitelikte bir kitap değil mi?
Kirmizibaslikligebe Elika0 inanın kendi kendime konuşmasam çoktan büyük bir kavga çıkarmıştım ama öyle zor tutuyorum ki kendimi ben tuttukça da üstüme geliniyor. Amacım öfkemi kontrol edip bunlarla baş etmek… dediniz kitap yardımcı olur dimi bana bu konuda ona da göz gezdireceğim :)
Bernako Kirmizibaslikligebe öfke kontrolü olarak değil de breyin ne olduğunu değil, ne olabileceğini, ne gibi potansiyeller barındırdığını inceleyen bir kitap
Kirmizibaslikligebe Bernako Bana daha çok potansiyel seri katil olmamı tutmamı sağlayacak bir kitap lazım fiziksel olarak değilse de ruh katili olup hepsini yaralayıp sonra kendime de acı çektireceğim böyle giderse 😊
Bernako Kirmizibaslikligebe kız allah korusun 😅 ozaman yardım alman sanki daha mantıklı kitapla çözemeyiz biz bu işi 😂
Kirmizibaslikligebe Bernako İnan bana da yardım iyi bi teklif gibi geliyor canım fakat ben ufak adımlarla belki kitapla çözebilirim işi gibi bakıyorum. Ya ben fazla tahammülsüzüm ya da gerçekten onlar ne dediğini bilmez kişiler önce onu çözmem lazım 😣
Bernako Kirmizibaslikligebe gebelik var mı ? Varsa gayet normal bende hiç olmayacak şeylere sinirlenip hiç sinirlenmemesi gereken şeylerede ağlayarak cevap veriyorum. Umarım hemen çözersin 🙏🏻
Kirmizibaslikligebe Bernako var var olmaz mı gebeyim o yüzden diyorum acaba hormonal mi abartıyorum bazı şeyleri 😦 Ama sanmıyorum da bazen sinirlerim çok geriliyor o zaman da öfke kontrolü istiyorum 😔