Elif5561 Kızlar canım çok dondurma çekiyor aldım yiyorum şuan acaba soğukluğu bebeğe bir zarar verir mi?
kuzeymomss Elif5561 bebek kanınızdan besleniyor vitaminlerden dondurma yiyorsunuz diye o da dondurma yemiyor ☺️
Selin12- Elif5561 tabikide hayır üstüme su için boğazlarıniz ağrıya bilir onun haricinde bebeğe bir sorun olmaz
Havva-42 Elif5561 ben hamile kaldgmdan beri yiyorm bebeğim doğmadı daha ama her hastNeye gittiğimde doktorum gayet sağlıklı diyor dondurmanın ne gibi zararı olabilir ki😃
Elif5561 Ozlem2206 evet arkadaşım söylemişti ilk gebelik olduğu için ve ilk üç ay da düşük tehlikem olduğu için çok korkuyorum
Hkaraaslan Elif5561 Eğer hazır dondurmaysa algida vs gibi bi sorun olmaz ama açık dondurma bu pastane dondurmalarında çiğ yumurta olduğu için yenmemeli diye okumuştum
Ozlem2206 Elif5561 korkmayın kötü şeyler düşünmeyin sağlıklı bir bebekse kanamada olsa düşük riskide olsa size tutunacaktır 🙏🏻
Damyavuz Elif5561 hayır rahatlıkla yiyebilirsin abartmadan tabi benim ilk gebeliğimde günlük 1 twister yeme hakkım vardı günde 5 tane yemek istiyordum eşim sayıyordu 😂
Asel2520 Elif5561 ay ay bende canım istedi 2,3 kere yedim şuan hastanede serum alıyorum boğazım pert öksürük maf etti beni aman diyim dikkat edin