Melekeroglu Kızlar çok bulantım oluyor özellikle sabahları6. Haftanın başındayım. 2 gün önce prilama başladım ne zaman etki etmeye başlar yoksa çoktam etmesi mi gerekirdi
Nilufar_1996 Melekeroglu geceden iki tane içince 4 5 güne etki etmeye başlar. Bulantı sıfırlanmaz ama baya hafifler çok etkilemez
Seherdmrkl Melekeroglu gece uyumadan iki tane alırsan daha etkili olur. Etki etmesi iki üç günü bulur
ipekveannesi Melekeroglu gece uyumadan 2 tane içiyorum bulantım azaldı şükür. Dün almayı unutmuşum perişan oldum bugün
Neseeli Melekeroglu gece aç karnına iki tane içiyorum gündüz yarım gün idare ediyor sonra başlıyor yatana kadar devam ediyor malesef 🙄
Tubagultkn Benimde mide bulantım çok oluyordu doktorum prilam verdi ama maalesef hiçte iyi gelmedi şuan 12+5 teyiz de doktorumuz bir hafta verdi geçer dedi sizinkide geçer inşallah
elisammmm ipekveannesi Benimde ilacım bitti haftasonu araya girmişti birgün yaa alamadım diye acillik oldum iki serum yedim bana mısın demedi 😬
sunset_momy Hanımlar ben henüz 6. Haftamdayım bulantı tahminen en erken kaçıncı haftada başlar? Biz sadece keseyi gördük daha kalp atışını duymadık. Bulantı falan da olmayınca aceba boş gebelik mi endişesine kapıldım. Korkuyorum
Nnur1 sunset_momy her bünye aynı değil. Sevinin bulantınız olmuyor bu birçok hamilenin arayıp bulamadığı bişey 😊 Benim ilk hamileliğimde hiç bulantım olmadı çok rahat geçirdim. İkinci hamileliğim bu, ilaç kullanmadan yaşayamıyorum
1mercimek_annesi sunset_momy benim 6+3 yeni başladı gorumcemim hiç bulantısı olmamıştı kötü düşünmeyin herkesin bulantısı olmuyor doktorum 7.haftada kalp atışını net duyarız dedi
Melekeroglu sunset_momy canım boşi gebelik ile normal grbelik arasında hiçbir belirti farkı yok. İkisinde dr bulantı olabilir böyle şeylere takılma ne güzel bulantın yokmuş tadını çıkar gebeliğinin
Nnur1 Melekeroglu ben günde 3 tane kullanıyorum. Sabah 1 akşam 2 şeklinde. Doktorumun önerisiyle. Bana çok iyi geldi. Günde 4 e kadar çıkabilirsin. Doktorunla görüşüp durumu bildir. O dozu ayarlar. İlacı içmediğim zaman ertesi gün mahvoluyorum. 3 kere içince aynı gün etki ediyor
mucizem42 Melekeroglu prilam bende içiyorum 5 haftada başladı 10 olduk halen aynı etkisi yok ben bı tane atıyorum gece den geçmedi daha umudumda kalmadı dağına kadar böyle olcaz galiba😂
Melekeroglu mucizem42 ama dozu sana çok yetersiz geliyor olabilit günde 4 doz kullanan bile varsen biraz arttır bence
Blgtnhn Melekeroglu cnm bnde 7. Haftadan sbra midem bulanmsti koku hassasiyeti olmstu smdi 17 deyim 14.haftadan snra duzeldm yotubeda mor mide bulantisi bilekligi diye birsey izledim trendyolda ve hepsi buradada satisi var bir arastr istersen yorumleri cok iyiydi fayda ediormus ama ben almadim
ipekveannesi elisammmm bu ben işte 😂 dün akşama kadar başımı kaldıramadım yerden birde kontrolüm vardı sürekli tuvalete koşuyordum çıkarmak için 😥
Ebrukaya16 Melekeroglu benimde cok oldu suan 32 haftalıgız hala var banada o ilactan verdiler sonra işe yaramadı tekrar baska bi ilac istedim zofer diye bir ilac yazdılar o iyi gelmişti bana dene istersen sende ☺️