sehrengiz_8 sedaa_aa aynen artık iki adet pijama koysam kafi yetersiz gelirse ona göre bakılır gibi zaten
Akca01 sehrengiz_8 anestezi etkisi. Dogumhane vok soguk bir yer. Yani ameliyat olmasi icin soguk olmasi gerekliymis. Genel uyutuldum ben. Belki o sebeple olabilir.
sehrengiz_8 Akca01 genel anestezinin bu tür etkisini duymuştum bilmiyorum nasıl bir anestezi uygulayacağımı da
azraalya sehrengiz_8 ilk hamileliğim sezeryan. Hemşireler benden alt üst takım istemişlerdi. Zaten dikiş yeri lastiğe denk gelmiyor. Alt üstle daha rahat etmiştim. Yine alt üst götüreceği. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin🤲☺️
eeebruuu sehrengiz_8 zorunlu sezeryan mı canım kendi isteğinle mi . Bende ne olur ne olmaz diye her iki gecelik türünden alıp çantama koydum .
sehrengiz_8 sedaa_aa ne kadar kalacağım bilmiyorum İnşaAllah bir aksilik çıkmazsa bir gece kalırız gibi
07htc sehrengiz_8 şu an kaçıncı haftadasiniz sanırım aynı tarihlerde doğum yapmış olucaz banada şubatın ilk haftasi dedi doktorum 🙈
sedaa_aa sehrengiz_8 bir gece kalınıyor genellikle inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebeğinizi 🌸
07htc sehrengiz_8 bende 33 +2 oldum bgn itibariyle hem bebek ters hemde 3 hafta ilerde gelişimi iri bu sebeple şubatın ilk haftasi alirim dedi pazartesi gün alicaz bizde büyük ihtimalle 🤗 bende 2 tane normal pijama takimi aldim hastane için gecelikle rahat edemem üşürüm diye dusundum 👍
ikizleribeklerken Ben henüz deneyimlemedim ama yatıp kalkarken daha rahat etme açısından pijama diye düşünüyorum birde ağda vs ile uğraşması beni düşündürmüştü malum gelen giden
sehrengiz_8 ikizleribeklerken tabi o da var ama planlı sezeryan olduğu için ağda sorun değil ilk etapta önlem alıp doğuma gideceğimiz için. Bir ay süresi var
sehrengiz_8 07htc son adet tarihiniz 18 Mayıs mı büyük ihtimalle aynı haftalara denk gelecek doğumumuz da sizinki de sezeryan ise