sehrengiz_8 Kızlar 10.02.2022 de sezeryan olacağım sezeryan olanların tecrübelerinden faydalanmak isterim gecelik mi pijama takımı mı tercih edilmeli
Supersida3 sehrengiz_8 ben tecrübeli değilim ama okuduğum ve duyduğum kadarıyla gecelik öneriyorlar doğum sonrası kontrollerde ve dikişe gelmemesi açısından gecelikmiş kullanışlı olan ☺️
Ozlem2206 sehrengiz_8 ben pijama takımı aldım 2 tane bir beden büyük aldım sezeryan için illa gecelik olmasını mantıksız buluyorum çünkü kesi özel bölgenin hemen orda oluyor yani çok aşağıda kalıyor pijamayla teması imkansız sonradan giymeyeceğim birşeyide almak istemedim
Busragonullu32 sehrengiz_8 kesinlikle pijama takimi derim 45 gün once dogum yaptim 1 elbise 1 pijama takimi koymuştum Elbise cantamdan hic cikmadi bile pansumana felan geldiklerin de pijamayi az aşagi indiriyordum o kadar rahat ettim ki size de pijama takimi öneririm
limonlukekim0 sehrengiz_8 1 boydan gecelik 1 pijama koydum. sezeryandan cikinca boydan geceligi giydim bide depend tabi. yürümeye başlayinca pijama giydim alt ust. boyle cok rahat oluyor.
Maaaile Ben pijama takimi giydim,cok da rahat ettim. Dikise falan gelmedi. Zaten öyle sürekli kontrol etmiyorlar.
BabyLoveeee Maaaile benden birini buldum sonunda,gecelikde alıcaktım süslü olmayan yok diye ben pijama giycem sadece dedim🤣
sehrengiz_8 Ozlem2206 sonradan giyilmiyor gecelik dediğiniz gibi sezeryan olacağı içinde açılma var mı yok mu diye bakma da olmayacak normal doğum olsa idi gecelik tercih edecektim ama zorunlu sezeryan olunca geceliğe gerek var mı yok mu bilemedim
Maaaile BabyLoveeee Ayni kafadayız evet 😂 bu 2.dogumum sonradan giyebilecegim şeylere hep bakip aldim,doğumu düşünmeden yani 😂
sehrengiz_8 Busragonullu32 sezseryan mı olmuştu doğumunuz bir de sezeryandan sonra Rahmi temizlemeye geliyorlarmış. Pijama giydirilmiş miydi yoksa hastanenin verdiği ameliyat elbisesi ile mi duruyordunuz
Maaaile sehrengiz_8 Evet. Ben bi tane siyahinciden bi tane de lcwden aldim. Ordan bakılabilirsiz. Foto ekleyemiyorum. Süslü seyler seviyorsanız benimkiler tek renk sade bir sey,belki sizin zevkinize uymaz.
sehrengiz_8 limonlukekim0 hangisi daha rahat ettirdi sizi eğer gecelik Fuzuli ise iki adet pijama takımı alacağım ancak gerekli ise hem gecelik hem de pijama alacağım
Maaaile sehrengiz_8 Siz iki tane pijama alin bana kalırsa düğmeli olanlardan. Geceliği bir hastanede giyeceksiniz evde giyilmiyor. Ama pijama çok kullanisli oluyor,hem hastanede hem de evde.
limonlukekim0 sehrengiz_8 ben gecelikle rahat ettim ilk. cikinca giydirdiler depend de degisiyor ya pijama cikarmayla ugrasmadik. sonra yuruyunce sorun olmuyor artik degistirebilirsin. bi gecelik bi pijama koy bence. ben 2 gun kaldigim icin mecburen 2. gün degistirme ihtiyaci hissettim.1 gün kalsanda çikarken bi degistirirsin. zaten özelde 1 günde çikariyorlar
kartanesi02 sehrengiz_8 ben kesinlikle pijama takımı diyorum benim için çok rahattı lohusa takımı almıştım yinede kişiden kişiye değişebilir sen ikisinide al yanına hangisi daha rahat gelirse onu giy bence
sehrengiz_8 kartanesi02 sezeryan olmasa idi gecelik alacaktım kesinlikle ama sezeryan olunca tereddütte kaldım.
Busragonullu32 sehrengiz_8 evet sezeryan oldum Devlet hastanesin de doğum yaptim Ameliyathane elbisesi vardi Sonrasin da yürümeye kalktigim zaman pijama takimini giydim fakat ben pijama takimimi 1 beden buyuk aldim gobegim de tuttum hep