beklerken123 Mubufe ya bir alt karın ağrısı sabah yoktu ikindin başladı hala devam ediyor sık sık idarara çıkma filan
Mubufe Busoss 31 aralıkta 99 du 3 ocak ta 265 çıktı ama birini hastanede birini sağlık ocağında verdim hastanede bida vericem yarın
Babysharkdutdutdut Mubufe 5000 de karından görünüyor sanırım. 2 gün önce değerim 5200lu birseydi karından ufak şekilde , vajinal us de net bir şekilde görüldü
Mubufe Busoss bende çok korkuyorum inan aklımda bin bir türlü şeyler var 😒😒 aklıma gelen başıma gelmez umarım çok korkuyorumm
Hzlkaya Mubufe 2800 küsürdü öğrendiğimde baya 1 hafta sonra gitmiştim doktora kilo yoksa 2000lerde gözüküyor ama kilo varsa 9 haftalık olana kadar karından gözükmüyor yine cihaza da bağlı tabi 👍
beklerken123 Mubufe bende öyleyim ilkinde kesede bebekte gözükmedi 7 haftada kürtaj oldum kimyasal geçirdim birde kan pıhtılaşması varmış yine sıkınıtı olur gözükmez DİE çok korkuyorum
Eymos Gizemgizem25 merhaba benim 6. Haftada beta hcg 16 bin ikiz olabilirmi sizin kacti bu haftalarda hatirliyomusunuz
Gizemgizem25 Eymos valla şimdi ne desem yalan olur ama 6. Haftaya göre o değer normal gibime geldi ikiz olurmu olmazmı bilmem ben tüp bebekle gebe kaldım 13. Gün değerim 1860 dı 2 gün sonra gittim keseyi gördüm