MelekAlyaM Nerdesiniz kızlar ben sezeryan günü aldım 2 şubata kısmetse 38+2 oluyor. 2.2.2022 olsun istedim. Ama asırı korkum var spinal olucam ☺️
sehrengiz_8 MelekAlyaM ben de 02.02.2022 olsun evlilik yıldönümümüzde diye 02.02.2020 idi ama doktorum erken olur dedi 10.02.2022 ye sezeryan günü verdi 38+2 oluyorum ben de
Elika0 MelekAlyaM bende Şubat anası olarak yerimi alayım. Normal doğum bekleyeceğim 10-11 Şubat görünüyor dedi doktorum herşey yolunda giderse 🙏
BabyLoveeee MelekAlyaM bende bu gece itibariyle 33 oluyorum,doğum şeklim daha belli değil normal olursa tarihi 24 olarak görünüyor şu an sezeryan olursa 22 istiyorum ama geç olur dencek büyük ihtimal,bakalım hayırlısı🌸
Bebegim000 Bende şubat anasıyım son gün 14 şubat uygulamaya göre ama normali bekliycez olursa tabi ☺️ Sizin zorunlu sezaryen mi acaba
MelekAlyaM Bebegim000 ben tüp bebekle hamile kaldım 3. Denemede birde gebelik şekerim ve tansiyon cıktı ondan dolayı sezeryan olcam
Poyrazin_annesi Bnde subatta dogum yapcm sezeryanla ama gün almadm daha eger olursa 22.02.2022 istyrm 🥰
sehrengiz_8 Poyrazin_annesi kaç haftalıksınız peki şu an benim normal doğum o zamanı gösteriyordu ancak zorunlu sezeryan olunca 12 gün önce doğum gerçekleşecek
Mucizemannesi21 Poyrazin_annesi bende otarihi istiyorum tabi olursa erken gelmezse normal dogum 39 haftanin icinde oluyorum o tarihte
Poyrazin_annesi sehrengiz_8 31 haftaya gırcem . 8 mart dogumum ama sezeran olcagım ıcın 2 hafta erken olck
MelekAlyaM bayatkahve 38 oluyorsanız alırsınız o tarıhı. Ben aldım ama bu ara tansıyon yuksek seyredıyor devam ederse 37 ye gırdıgınde alıcam bebegı dedı ıns gununde olur benımde
Minimey09 Elika0 bende normal bekliyorum 10-11 Şubat aynıyız Allah sağlıkla kavuştursun canım nasıl geçiyor son günlerin ben çok uyuyorum 😅
sehrengiz_8 Poyrazin_annesi bence gün alma ihtimaliniz yüksek doktorunuz verebilir 38. Haftada oluyorsunuz o zamanlarda da 38 den sonrası için sezeryan veriyorlar
Mimik Ben de 14 subat gorunuyor, ama erken gelir kizim… Doktorum daha dogumla ilgili bisey demedi… 36.haftamizda konusuruz heralde… Acayip geriliyorum ya🤣
Elika0 Minimey09 kız valla bugün kapıları ve camları sildim ne zamandır üstümde bi yorgunluk vardı yapamıyordum. Hastane çantasını falan hazırladım bir iki gün önce de. Şimdi nevresimleri yıkadım yatağını yorganını yıkıyorum haftasonu da eşyalarını yıkayıp ütüleyip artık rahata ermek istiyorum 😂
Minimey09 Elika0 bende son bir temizlik yapacağım gücümü toplarsam doğuma şehir dışından kaynanam gelecek o gelmeden temizlense bari diyorum hastane çantamı da hazırlamadım ama vakti geldi sanırsam😂😂 ilk bebişin mi benim ilk olacak ne yaşayacağımı da bilmediğim için biraz korkuyorum ama çok da heyecanlıyım