Nurss34 Kızlar benim yarın adet tarihim ama ne adet belirtim var ne hamilelik . Bi tek alttan batmalarım oluyor birazda şeffaf akıntı ? 24ü yumurtalama 25i çatlama günüm . Yani daha 11 gün oldu belirti olması gerekir mi ?
Deletedmom547899 Benim de tarihler sizinki ile aynı.Reglim yarin bugün hamilelik testim pozitif çıktı.Hic bir belirti yoktu
Efdalya Benimde cuma günü bu ay içerisinde 3 tane yaptım test ama negatif ufaktan belim agiriyor ama bakalım 😔
Deletedmom547899 Nurss34 Normal test silik çıktı üstüne erken gebelik testi yaptım o daha da silik çıktı.Bir tereddutte kaldım kan testi yaptırdım pozitif dedi aile hekimi.🙂
Nurss34 Yusufayazin__annesi ben de yarın alayım bari ya maşallah tebrik ederşmmm . Belirtin varmıydı peki
Yusufayazin__annesi Deletedmom547899 sun erken gebelik testi ve kaser test yaptim erken gebelik daha da cok silikti jaset reste gore neden acaba 🤔
Deletedmom547899 Yusufayazin__annesi bende bugün yaptım.Dediginiz gibi erken gebelik testi bende de aşırı silik çıktı tuhaf bir şekilde.Normal testten daha hassas diye biliyordum
Nurss34 Yusufayazin__annesi benim göğüslerim dolgunlaştı şişti damarlarım var biraz . Hiç daha önce farketmemiştim böyle
Deletedmom547899 Nurss34 evet Sabah 9 buçuk gibi verdim Öğleden sonra çıktı.Aile hekimine sabahtan giderseniz kan aliyorlar tereddutte kaldı isen bir kan ver istersen beklemek çok yorucu bilirim 🙂