SayeMom Ozge2308 baby turco zeytinyağli olan, esimin arkadasının esi hastanede hemsire onlardan kullanıyorlarmış hastanede bebeklere kendi cocuklarınada ondan almis bende aldım insallah bebeğim sever fiyatı asiri uygun
esratmbs Ozge2308 baby turco dogadan almistim ikizlerimde cok kaliteli sleepy arada sizdiriyordu bunda hic sizma olmadi
Ozlem2206 Ozge2308 ben baby turco aldım çok övülüyor ve uygun fiyatlı içeriği doğal bir bez bakalım deneyip göreceğiz
MerveeD Ozge2308 bende baby turco alacagım suan ındırım var kuzenim kullanıyor 9 aydır cok memnun bebegı ıcın
Selin12- Ozge2308 ben prima priumum care ilk kızımda kullanmıştım gayet güzeldi sonra pahali olduğu için sleepy almıştım yeni çıkmıştı ikinci kızım dada sleepy kullandım şimdi prima ile sleepy arasında çok fark yok oyuzden coon beby alicam o da aynı prima priumum care gib
Bebegim000 Molfix kullanacağım ilk aşamada, doktorumunda önerisi ile ve iki kardeşimde kullandı çok memnunlardı hiç pişik vs sorunu yaşamadılar ama bakalım her bebek farklı sonuçta deneyimlemek lazım
Selin12- Ozge2308 ikisi arasında fiyat farkı çok yok sadece 2 tl var oyuzden coon primier soft kullanicam inşallah hem uygunhemde prima gibi bezi
Poyrazin_annesi Sleepy aldm uygun fıyatlı ve ıcerıgı temız dıye ama oda zamlanmış nolcak bılmıyrm. Sızdırma konusundada soyle bısey denedım . 1 bardak suyu beze döktüm sızdırma olmadı kurudu hemen ınsalah bole devam eder