Bfduam Yoksaannemiyimm canım inş pozitif sonuç alacaksın🤲 Ya heyecanını o kadar iyi anlıyorum ki, mesajı arkadaşa yazmıştım sen cevaplamışsin:) Allah hep bu heyecanını var etsin kuzusu❤🌹
[silindi] Bfduam 30 günde bir canım ama herkesin yumurtlamasi 14.gun olmuyor demekki erken yumurtlamisim baya hatta adeti biter bitmez yumurtlamam olmuş nerdeyse şu an 26.haftaligiz 🙂
Bfduam [silindi] aynen adet bitimi anlaşılıyor. Tuttuğunda farklılık hissettin mi ilerleyen günlerde?
[silindi] Bfduam Ben peşpeşe 3 kimyasal gebelik geçirdim bu 4. hem kimyasallarda hem bunda hemen mide bulantım başladı hepsinde beyaz akıntım oldu ve adet oluyor gibi kasıklarım ağrıdı
Bfduam [silindi] geçmiş olsun canım, kimyasallarda kanaman adet kanından farklı mıydı, rengi, kıvamı, yoğunluğu?
mercimeginannesiiii Yoksaannemiyimm Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🤲 Rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤️🌸
duman16 Cdem21 yani bilmiyorum canım bende şuan denemelerdeyim deniyecem ama adetime var daha bana da arkadaşım söylemişti evde test yoksa böyle deneyin die