eslem06_ Çevremdekiler diyorki senin kızın iki kaşının aşyasında burun hizasında nokta gibi morluk var kesin gerisi erkek diyorlar bunun dogruluk payı varmı başına gelen varmı. Lütfen kötü yorum yapmayın bende biliyorum batıl inanç ama insan merak ediyor.
Emine003 eslem06_ Bende pek inanmıyorum canım ama ilk oğlumun da hafif morluk vardı bana da arkası erkek dediler şimdi ikinci oğlum olcak 🙈😂
eslem06_ Emine003 Allah razı olsun teşekkür ederim bende ilk defa duydum böyle birşey pazartesi öğrenicem cinsiyeti bakalım ne kadar doğru
Maaaile Kızımın alninda belirgin damari var arkasi erkek bunun dediler,kızım oluyor. Gobegim top gibi aşırı yuvarlak ve sivri,yine erkek diyorlar ama kız olduğuna kimseyi inandiramiyorum.🙄Ben inanmiyorum böyle seylere.
eslem06_ Maaaile banada kızımı doğurana kadar erkek dediler cinsiyetini öğrendiğim halde Bi an acaba doktormu yanlış gördü dedim ama kız oldu
Sinemde Merhaba🌸 bende ilk haftalarda çok merak ettim tabi herşeyi araştırdım batıl olduğunu bile bile bi çok görüş için acaba mı dedim ama şunu da hiç aklımdan çıkarmadım zaten yapılan tahminlerin 2 seçeneği var biri %51 fazla olsa tutacak 🤣 o yüzden de bende hiç inanmamıştım bana karnımdan cildimin bozulmamasından herkes erkek dedi Çin takviminde erkek çıktı razmi teoreminde erkek çıktı ama bi kızım olucak 🌸🤎 ilk başlarda her gittiğimde doktora emin misiniz diyordum 🤣🤣 i
Sessizprofil eslem06_ benim oğlum kız güzeli gibi suratı kız olcak arkası dediler öyle kız güzelliği var suratında bebetomun ama ikinciside erkek ♥️♥️🥰🥰
ikicocukmeselesi eslem06_ banada oğlum için damarları belirgin oluyor ağlarken kesin peşide erkek diyorlardı kız oluyor🥰
NeseA Benimde ortanci oğlumun göz kapağında belirgin damar vardı arkası erkek dediler ama kızım oldu:)
Zambak55 eslem06_ ne gelirse Allah’tan lütfen böyle hurafelere inanmayın kondurmayın bile önce sağlık isteyin canım yorum yapmak için değil inanma diye batıl da olsa