blueberyy00 çok sağol canım rabbim kucağına almayı nasip etsin bütün acıların son bulsun inşallah gerçekten bizim gibi olmayan kimse anlamıyo ve kendime benzer gibi görsem hemen sormaktan kendimi alamıyorum bir umut belki banada faydası olur diye işte ben kendim denemek çok istiyorum korkularım yüzünden cesaret edemiyorum eşim biliyorum istiyo ama yaşadıklarım yüzünden oda çekiniyo bana söylemeye adam durmadan dua araştırıyo bütün gün işte bile bana yolluyo bebek sağlıklı doğması için şu dua varmış sağlıklı hamilelik için şu dua varmış bu zikir varmış devamlı böyle kendisi direk söyleyemiyo yaptıklarından anlıyorum inanıyorum anne olucam hissediyorum bunu içimden ama çok hırpalandım son kürtajım 10 haftalık anestezi olmadan yapıldı ve o gebelikte düşük riskim bile yoktu çok güzel ilerliyodu hiç aklıma gelmezdi bunu yaşamak bu sefer oldu dedim hep ama yine olmadı maalesef rabbim yüzümüzü güldürsün. Bende o tedaviyi söyleyen doktoru düşündüm çünkü o bana ısrarla tüp bebekten önce bunu önerdi hamilelikten öncemi başlanıyo kortizona diye merak ediyodum bu ay pek denemedik biz olsun diye yinede tuttumu bilmiyorum 4 gün var adetime daha banada kan sulandırıcıyla birlikte dedi bide kortizon çok şişiriyo falan diyolar onunla alakalı bişey yaptımı diyet vs