Bicicek_bibocek user124578 mevsimler farklı olunca cinsiyet aynı olsada ihtiyaçlar yeniliyo kendini ☺️
user124578 Bicicek_bibocek aynen ama çok yaşamayacak zaten yaz ayı 3 ay birde evde klima açıyoruz 50 derece oluyor yazın burası çünkü o yüzden iki üç tane alsam yeter dışarda ince giyse evde yine uzun giydiririm zaten
Ogretmen_1 Eminedmr gereksiz olan ieyleri yazmamaya calıştım. Sadece eğer göğüs için gümüş kapak alırsanız göğüs kremi almnıza gerek yok. Kıyafet ihtiyacını da ablamın bebeğinden yola cıkarak oluşturdum. İlk durumda cok fazla yenidoğan almayı düşünmüyorjm 5 tane yenidoğan kıyageti yeter bence. Zaten eğer yetmez de ihtyiac olursa cıkıp slmak daha mantıklı geldi.
dilaraulusoy Bicicek_bibocek ben daha başlamadım altı ayı doldurmayı bekliyorum çevremden hediye geldi ama o kadar
dilaaaraozturk miyopmom 22 den önce hissedemezsin canım benim de ilk gebelik daha yeni yeni hissediyorum 23 haftalık olduk
miyopmom Bicicek_bibocek 18+2 2. Gebeligim hissettim mi hissetmefim Mi bilmiyorum. Ilk gebeligimde ne zaman hissettigimi hatirlamiyorum
ayvazece07 Kızlar bende Antalya’da yaşıyorum doğum 20 Haziran gibi ama sezeryan düşündüğüm icin sanıyorum Haziran ilk haftalar olur. Alışverişe başladım ben her şeye zam geliyor ufak ufak almak daha iyi öbür türlü bütçeyi de zorluyor böyle çok göze batmıyor. Ailelerimiz hediye alıyor sık sık sağ olsunlar. Antalya sıcak olsa da bence onlar yeni doğduğu için uzun kol alt üst takımlar idare eder diye düşünüyorum. Benim de derdim onlar varken nasıl klima açacağız ? 😂
Kgksdkgk65 sevcem12 Bende öyle Ya🙈 Eşim de annelik duygun gelmedi sanırım diyor, şununla fotoğraf çekerim güzel olur, çatlak kremleri, baharda giyeceğim elbiseler falan, daha bebeğe aldığım tek şey bi zıbın onu da eşime sürpriz yaparken kullandım 🙈
sevcem12 Kgksdkgk65 Kgksdkgk65 ahahah birebir aynı hikaye 😂 olsun canımız sağolsun, elbet minnoşlara da alırız sağlıcaklar gelsinlerde 🙏🏻
dilaaaraozturk Benim nisan sonu gibi görünüyor ama daha tek biiey bile almadım almaya başlasam mı bilemedim 🤔
Elfs dilaaaraozturk yoo hissediliyor 16 ile 20 hafta arası genellikle hissedilmeye başlanıyor. Benim 16 hafta gibi minik pıt pıtlar oluyordu şimdi 19 haftadayım 3-4 gündür baya hissediyorum pıt pıt değil bildiğin vurma tarzında.
Aselinkooo Bicicek_bibocek cinsiyeti kesinse başlanabilir. 0.3 aylıkları yazlık olsun. 3.6lar uzun kollu olsun eylülden itibaren serinliyor az da olsa. Benim Nisan sonu. Ama daha 2.3 tulumdan başka bişey almadım 😊cinsiyetimiz net değil.
Bicicek_bibocek Aselinkooo İlk başta banada uzun giyerler gbi geliyo evde klima calisicak çünkü onlar usuyebilir