_RainBow İstanbul avrupa yakasında ikili test fiyatları hakkında bilgisi olanlar yazabilirmi lütfen medilife reyap kolan istinye liv bahçeşehir öncelik yakın olduğum için
sinifcianne tugbaninmucizesi ben muayene parasını ayrı ikili test parasını ayrı ödemiştim nisan ayında siz yeni mi yaptırdınız?
_RainBow tugbaninmucizesi muayeneyle test ücretimi toplam bi yerden fiyat aldım 400 den 300 e düştük dedi fazla geldi yani reyapa yaptırabilirim o zaman
tugbaninmucizesi sinifcianne ben persembe gunu yaptircam eveet 110 ikili test + bide muayene ücreti 😊
tugbaninmucizesi _RainBow doktora gore değişiyor muayene ücreti mesela benim doktorum 90tl+110 tl ikili toplam 200 tl olcak ama reyapta 70 e 80 e de doktor vat 😊
_RainBow tugbaninmucizesi bu arada memnunmusunuz reyaptan ben diler koyuncudan rand alıcam yani ikinci sezeryanım olucak allah nasip eder herşey iyi giderse. Sezeryan olucağım için tedirginim biraz
tugbaninmucizesi _RainBow cok memnunum o kadar samimi o kadar ilgili ki anlatamam 20 25 dk muayene ediyor hemde nerdeyse 20 yillik tecrübesi var vee en önemlisi normal dogum yanlısı 😊
Semaaa _RainBow bende anlamadım yaaa 😁😂 300-400 fiyat verenler vardı, burda da 25 TL’den bahsediyorlar
Deletedmom342 Bende hep burda okuduklarımdan dolayı çok yüksek bekliyodum ama değilmiş soma medigün hastanesi