mucizeolsunn Zeynephilal regl oldum postu açtıktan 2 gün sonrasında o yüzden kan vermedim demekki kimyasal gebelikte hayırlısı olsun 🤷
ilknurbzkrtt-58 Zeynephilal bende bugün 2.0 çıktı beta hcg , ama adet günüme var 6 gün var yükselme ihtimali var mıdır acaba belirtileriniz neydi sizi görünce yazmak istedim
[silindi] mucizeolsunn iki gün ara ile üç kere kan testi verin. Degerlerin en az yuzde altmis ile yuz yüz oraninda artması gerekiyor. Benm doktorumun dedigine göre ayni hastane yada saglik ocaginda vermek gerekirmis.
Zeynepp_ Bugün Kan tahlili verdim 10292 cikmis ama hala kese bebek hicbisi yok normal mi sizce bu değerde görünmemesi
Hayalim1234 Zeynepp_ bende normal değil ben değerim 7000 çıkmıştı keseyi gördük kalp atışını dinlemistik
OzlemYu07 Zeynepp_ canım benim değerim 1368 iken keseyi gördük ama bebek yoktu henüz Onun için iki hafta sonraya randevu verdi senin değer baya yüksek görünmesi lazımdı doktor ne diyor
Hayalim1234 mucizeolsunn çatlama iğnesi vurulduğum ay benim değerim 7 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar kan testi verdim değerim 1 e düşmüştü
Zeynepp_ OzlemYu07 bazen böyle hastalarda karından görünmüyor alttan ultrasonla görünüyor çarşamba gel alttan bakalim dedi
yenigebe_1 mucizeolsunn canım benim 0.1 den büyük 0.6 olarak çıktı yani degerim 6 ydi. Ertesi gün 10.3 olmuştu. Doktorumun sekreteri gebe değilsin olsan bile sağlıklı bi gebelik değil bu dedi. Ama oğlum 19 aylık şu anda . 5 üstü gebelik artar Allahin izniyle hiç korkma.
yenigebe_1 babymoomss vardır büyük ihtimalle beta vücutta öyle artmaz durduk yere tekrar kan vermediniz mi
babymoomss yenigebe_1 hayır yarın randevum var kadın doğuma gideceğim acil doktoru o zaman gebelik yok dedi bende umutlanmak istemedim
mucizeolsunn yenigebe_1 ana sağlığa gittim cuma günü pazartesi gel bugün kan alma bitti dedi pazartesi de eşimin işe gitti gidemedik o yüzden zaten adet oldum çok önemsemedim düşmüştür herhalde