Zeynephilal mucizeolsunn canım benim 26 aralıkta 1.2 çıktı ve herkes hamile değilsin dedi bugün yaptım 81 çıktı iki gün sonra tekrar yaptır
mucizeolsunn Kubraphoto ya Allah bağışlasın bebeğini 🥰🥰 inşallah öyle olur yarın vereceğim kanı ama testler hâlâ aynı koyulukta silik
Kubraphoto mucizeolsunn Benimde aynı şekilde canım çıktı bir çizgisi net diğeri silik,gebeliğin belli olmuş yani🥰rabbim hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşllh😘😘
Beybisininannesi mucizeolsunn 2 gün geçikmeye 6 çıksa da çok az zaten.. adet öncesi 7 gün öncesinde falan çıkıyor düşük rakamlar.. şu ana kadar yükselmiş olması gerekirdi
O1ask Merhaba arkadaşlar, yumurtlama günüm 28 Aralık dün tahlil verdim 26.8 değer yumurtlama gününe göre nasıl sizce.
mucizeolsunn O1ask bence gayet iyi 9 gün geçmiş yumurtlamadan zaten anca o kadar çıkardı sanırım Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah 🥰
dilaseker mucizeolsunn 6 ile öğrendim, iki günde bir yaptırdım test 6 26 167 çıktı bi hafta sonra tekrar yaptırdım 3700 olmuştu ve keseyi gördük çok şükür